Wandel Relaxweek Algarve

Wandel Relaxweek Algarve

In de lente je gewoon laten verwennen! Actief en reflectief genieten in de Serra de Monchique. The Art of Joy trekt mensen aan die rust zoeken en willen onthaasten op deze paradijselijke plek. De prachtige natuur, de stilte en de magistrale uitzichten geven inspiratie om als herboren naar Nederland terug te keren.

Thema- en Stilte wandelingen door West Algarve

Vijf ochtenden een wandeling door de prachtige natuur van De Algarve. De wandelingen zijn van een licht tot gemiddeld niveau: 2,5 uur door diverse landschappen. Je opent de zintuigen waarbij je overmand raakt door de zoete geuren van jasmijn, sinaasappel, abrikozen- en appelbloesem. Dit terwijl je de ogen de kost geeft aan o.a. een kleurrijke bloemenpracht. Bovendien bieden de prachtige vergezichten een nieuw perspectief voor de toekomst.

Wij wandelen gedeeltelijk in stilte met een thema. Uiteindelijk komen we terecht bij een leuke tearoom waarbij de smaakpapillen alweer gaan werken als men de hoeveelheid aan ‘home made’ taarten in de etalage ziet. Je hebt al een aantal uur gelopen, ‘so what’, dan mag het toch?

Een dag wandelen we over geërodeerde kliffen van roodbruine- tot goudgele mergel met prachtige rotsformaties met tussendoor strand.

Ook de westkust staat in de planning, de ‘Costa Vicentina’. Hier waan jij je terug in de tijd met pittoreske kust plaatsjes gelegen aan een baai, omgeven door woeste rotsformaties.

Het oevergebied van de rivier de Arade is de moeite waard. We lopen langs ‘levadas’ (irrigatiekanalen), rivieren en sinaasappelboomgaarden, waarbij jij je lunchpakket kunt aanvullen in de vrije natuur. Daarna een rondje historisch Silves met de oude Moorse burcht.

Programma en vergoeding Wandel Relaxweek

  • Deze Wandel Relaxweek vindt plaats van 1 tot 8 maart  2018.
  • Vijf dagen kun je aan de wandel, s’ middags bij het zwembad liggen, spieren ontspannen in de jacuzzi of exclusief een massage of consult aanvragen.
  • Vergoeding van deze wandelweek;  610 euro p.p. en 90 euro korting op basis van een gedeelde tweepersoonskamer. Kijk ook op prijzen groepsweken
  • Inclusief ontbijt,  3 x viergangendiner, lunchpakket
  • Niet inbegrepen: vliegreis.

Mocht je nog vragen hebben, schrijf ons naar info@theartofjoy.nl

 Bijzonder Portugal Wandelvakanties