Wandel Relaxweek Algarve

Wandel Relaxweek Algarve

In de lente je laten verwennen! Dat wil zeggen actief en reflectief genieten dichtbij een lang gerekt strand en wandel land. Dus aan de wandel en relaxen. Want dat is wat The Art of Joy biedt; rust en de mogelijkheid om te onthaasten. Daarbij is The Art of Joy gelegen op een paradijselijke plek. Bovendien inspireert de zilte zeelucht, de stilte en het magistrale strand van Meia Praia Lagos, om als herboren huiswaarts te keren.

Thema- en Stilte wandelingen door West Algarve

Wat houdt een wandel Relax week in; Vijf ochtenden aan de wandel door de prachtige natuur die de Algarve te bieden heeft. Omdat de wandelingen van een licht tot gemiddeld niveau zijn, is zelfs het wandelen relaxt. Immers je struint gemiddeld drie uur door diverse landschappen. Dit terwijl jij jouw zintuigen opent en overmand raakt door de zoete geuren van jasmijn, sinaasappel, abrikozen- en appelbloesem. Bovendien geef jij jouw ogen de kost aan o.a. een kleurrijke bloemenpracht en een azuurblauwe oceaan. Daarnaast bieden de prachtige vergezichten een nieuw perspectief voor de toekomst.

Na de wandeling uitrusten op een terras

Samengevat zullen wij vijf ochtenden gedeeltelijk in stilte wandelen. En dat met een thema om jou inzichten te bieden. Uiteindelijk komen we terecht bij een leuke tearoom waarbij je smaakpapillen alweer gaan werken als men de hoeveelheid aan ‘home made’ taarten in de etalage ziet. Je hebt toch al een aantal uren gelopen, ‘so what’, dan mag het toch?

Waar gaan wij wandelen?

Nu zul jij je afvragen, waar gaan wij wandelen? In ieder geval een dag over geërodeerde kliffen van roodbruine- tot goudgele mergel met prachtige rotsformaties van de zuidkust van de Algarve. Wat wij echt niet mogen missen is het mooiste wandelpad van Europa, de Rota Vicentina. Deze loopt via Lagos naar Europees meest zuidwestelijke punt Cabo Sao Vicente om daarna de magnifieke ruige westkust, de Costa Vicentina te volgen. Als jij langs deze kust wandelt waan jij je terug in de tijd. Dit komt door de pittoreske kust plaatsjes gelegen aan een baai, omgeven door woeste rotsformaties. Je komt ogen en oren te kort. Natuurlijk gaan wij ook back to memorylane met een wandeling met prachtige vergezichten door het magisch gebergte van Monchique

 

Het oevergebied van de rivier de Arade is eveneens de moeite waard. We lopen langs ‘levadas’ (irrigatiekanalen), rivieren en sinaasappelboomgaarden, waarbij jij je lunchpakket kunt aanvullen in de vrije natuur. Daarna maken we een rondje historisch Silves met de oude Moorse burcht.

Samengevat; Programma en Prijs Wandel Relaxweek

  • Deze Wandel Relaxweek vindt plaats van  18 tot en met 25 september en van 25 september tot 2 oktober 2020 en van 12 tot 19 maart 2021.
  • Zoals gezegd kun je vijf dagen aan de wandel. Nadat je gewandeld hebt kun je s’ middags bij het zwembad liggen. Of bijvoorbeeld je spieren ontspannen in de jacuzzi of exclusief een massage of consult aanvragen.
  • Vergoeding van deze wandelweek;  645 euro p.p. en 90 euro korting op basis van een gedeelde tweepersoonskamer. Tevens kun je ook klikken op prijzen groepsweken
  • Inclusief ontbijt,  3 x viergangendiner waarvan de eerste op 10 april om 18.00,  lunchpakket
  • Niet inbegrepen: vliegreis.

Mocht je nog vragen hebben, schrijf dan naar info@theartofjoy.nl

 Bijzonder Portugal Wandelvakanties