Sunrise wandel plus week

Sunrise wandel plus week

Kun je wandelen in de zomer in Portugal? Ja, maar wel vroeg. Ieder jaar in juni/juli heb ik veel belangstellenden voor de ochtendstond wandelingen met een meest bijzondere sunrise. Het moment dat de zon opkomt, maar ook de prachtige luchten ervoor en erna zijn adembenemend. Echter we maken ze in Nederland of België niet mee, eenvoudig omdat we nog in dromenland zijn of omdat we op dat uur naar het werk moeten. Voor de matineuze mensen onder ons is dit een geweldige boost vakantie. Als cadeau dat je vijf dagen achtereen vroeg opstaat om je op te laden, is inbegrepen een massage, of een handlees- of tarotconsult. Vroeg aan de wandel; rond 6.00 op pad, om daarna nog zeeën van tijd te hebben voor siësta, aan het strand liggen, of stadjes bezoeken.  Top toch?

Thema- en Stilte wandelingen door West Algarve

Vijf vroege ochtenden een wandeling door de weelderige natuur van de Algarve. De wandelingen zijn van een licht tot gemiddeld niveau: 2,5 uur door diverse landschappen. Dit terwijl je kleurrijke luchten van de ochtendstond kunt aanschouwen, de vogels hun hoogste lied hoort zingen en er verder nog geen mens te bekennen valt in het zomerseizoen.

Wij wandelen gedeeltelijk in stilte met een thema. Uiteindelijk komen we terecht bij een relaxte strandtent of pasteleria waarbij je de verbrande calorieën weer kunt compenseren met lekkernijen en huisgemaakte taarten. Bij de wandelingen vanuit het huisadres zijn er sapjes en fruit voor vertrek en de rest van het ontbijt kan genuttigd worden na de wandeling.

Een keer wandelen we door de bergen, maar ook over geërodeerde kliffen van roodbruine- tot goudgele mergel met prachtige rotsformaties met tussendoor strand.

De westkust staat ook in de planning, de ‘Costa Vicentina’. Hier waan jij je terug in de tijd met pittoreske kust plaatsjes gelegen aan een baai, omgeven door woeste rotsformaties.

Programma en vergoeding Sunrise wandel + week

  • Deze Sunrise wandelplus week Algarve vindt plaats van 27 juni tot 4 juli 2020.
  • Vijf morgens aan de wandel, bij het zwembad liggen, spieren ontspannen in de jacuzzi en inclusief een massage of consult genieten.
  • Vergoeding van deze wandelweek;  695 euro p.p. en 90 euro korting op basis van een gedeelde tweepersoonskamer. Kijk ook op prijzen groepsweken
  • Inclusief ontbijt,  3 x viergangendiner, lunchpakket
  • Niet inbegrepen: vliegreis.

Mocht je nog vragen hebben, schrijf ons naar info@theartofjoy.nl

Kijk ook bij Bijzonder Reizen