Workshop ‘Kies je eigen droom’

Workshop ‘Kies je eigen droom’

Knaagt er iets in je, dat uitgeleefd wilt worden? Doe je werk waar je niet gelukkig van wordt? Is er een verlangen om je droom te leven? Maar weet je nog niet precies hoe en wat? Of ben je nog op zoek naar je droom?  Dan helpen wij, Annelies en Eus, je graag op weg

Introductie

Al reeds tien jaar leven wij onze droom in onze Bed and Breakfast plus ‘The Art of Joy’ gelegen in het gebergte Monchique, Algarve. Het geluk dat wij hier ervaren willen wij graag delen door jou aan te sporen je authentieke droom te leven. Weet dat een droom nooit statisch is. Het verandert al gelang jouw ontwikkeling. Maar hoe begin je?

Hoe?

Door als voorbereiding op deze workshop het boek te lezen ‘De Creatiespiraal ‘ van Marinus Knoope . Zodat je weet in welke fase je zit bij het concretiseren van je droom. En jij jouw vragen mee kunt nemen naar de workshop.

blog-stem-op-je-droom-pg

Tijdens de workshop vertellen we jullie onze bijzondere droomreis. Wat ons inspireert, hoe we beslissingen nemen en waar we vreugde uit halen. Maar ook welke risico’s we hebben genomen, wat we los hebben gelaten en vooral wat ons kompas is tijdens het opzetten en het volbrengen van onze droom.

Luciferpitch

Daarna krijgt een ieder van jullie het woord tijdens de ‘luciferpitch’. Je vertelt kort en bondig wat je droom is terwijl je een lange lucifer brandend vasthoudt. Wanneer het vlammetje dichtbij je vingers komt stop je. Dit helpt je de rode draad van jouw wensdroom te vertolken naar anderen.

Visualisatie

We gaan visualiseren wat jouw droom is. Zie je het voor je? Wat doe jij? Wat voel je? Welke mensen zijn er om je heen?

Uitwisselen en het maken van een afspraak

Daarna ga je aan de hand van vier vragen in een subgroepje uitweiden hoe jij jouw droom handen en voeten kunt geven. Dit sluit je af met een aan tijd gebonden afspraak die je in de volledige groep kracht bij zet.

Mailadressen wisselen we uit, zodat je elkaar kunt ondersteunen, en op de hoogte kunt houden.
Inclusief is een skype coachsessie zodat je tijdens het proces back-up van ons krijgt, en we je waardevolle feedback kunnen geven.

Inschrijven?

  • Bij een groep van minimaal vier en maximaal acht personen.
  • Vergoeding is 95 euro inclusief skype coachsessie,  hapjes en drankjes.
  • Vragen? Je inschrijven? info@theartofjoy.nl