Workshop ‘ Kies je eigen droom’

Workshop ‘ Kies je eigen droom’

Word je ook flauw van de verkiezingsperikelen? Knaagt er iets in je, dat uitgeleefd wilt worden? Doe je werk waar je niet gelukkig van wordt? Is er een verlangen om je droom te leven? Maar weet je nog niet precies hoe en wat?

Introductie

Wij, Annelies en Eus, helpen je graag op weg. Al reeds tien jaar leven wij onze droom in onze Bed and Breakfast plus  ‘The Art of Joy’ gelegen in het gebergte Monchique, Algarve. Het geluk dat wij hier ervaren willen wij graag delen door jou aan te sporen je authentieke droom te leven. Weet dat een droom nooit statisch is. Het verandert al gelang jouw ontwikkeling.

Hoe?

Hoe willen we dat gaan doen? Als voorbereiding vragen wij de deelnemers het boek te lezen ‘De Creatiespiraal ‘ van Marinus Knoope . Zodat je weet in welke fase je zit bij het concretiseren van je droom.

blog-stem-op-je-droom-pg

Tijdens de workshop vertellen we jullie onze bijzondere droomreis. Wat ons inspireert, hoe we beslissingen nemen en waar we vreugde uit halen. Maar ook welke risico’s we hebben genomen, wat we los hebben gelaten en vooral wat ons kompas is tijdens het opzetten en het volbrengen van onze droom.

Luciferpitch

Ieder van jullie krijgt daarna het woord tijdens de ‘luciferpitch’. Je vertelt kort en bondig wat je droom is terwijl je een lange lucifer brandend vasthoudt. Wanneer het vlammetje dichtbij je vingers komt stop je.

Visualisatie

We gaan visualiseren wat jouw droom is. Zie je het voor je? Wat doe jij? Wat voel je? Welke mensen zijn er om je heen?

Uitwisselen en het maken van een afspraak

Daarna ga je aan de hand van vier vragen in een subgroepje uitweiden hoe jij jouw droom handen en voeten kunt geven. Dit sluit je af met een aan tijd gebonden afspraak die je in de volledige groep kracht bij zet.

Mailadressen wisselen we uit,  zodat je elkaar kunt ondersteunen, en op de hoogte kunt houden.

Inschrijven? Ook in hartje Holland! Of.. bij ons thuis in Portugal

  • Bij een groep van minimaal vier personen.
  • Op dinsdag 10 januari en vrijdag 13 januari (vol) van 13.00 -16.00 in Casa di Fiori, Utrecht
  • Op zaterdag 28 januari van 13.00 -16.00 bij The Art of Joy, Monchique.
  • Vergoeding is dertig euro inclusief hapjes en drankjes.
  • Vragen? Je inschrijven? info@theartofjoy.nl