Wandelen, Yoga en op Adem komen I

Wandelen, Yoga en op Adem komen I

Heb je behoefte aan even pas op de plaats? Actief zijn en tot rust komen in een vreugdevolle sfeer?
Wil je opladen en herboren weer naar huis? En dat met een methode waardoor je ook thuis ontspannen blijft?
Wandelen, yoga en ‘op adem komen’ en ‘balans hervinden’ in de stilte van het paradijsje The Art of Joy!

Wim Hof adem methode en yoga

Je leert deze week van Eugene de ademhaling via de ‘Wim Hof ( The Iceman) methode’. Nu populair bij Hollywood acteurs als anti-stress middel.  Het teveel aan zuurstof wat je binnen krijgt, heeft een reinigende en revitaliserende werking. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze ademhalingstechnieken en -oefeningen je immuunsysteem bewust positief beïnvloeden.

Aan het einde raak je volledig ontspannen door een begeleide meditatie. Door de aanvulling met yoga- en lichaamsgerichte oefeningen, kom je weer in contact met je gevoel. Gasten gaven ons terug dat ze meer energie kregen, zich ontspannen voelden en meer in hun kracht stonden.

Wandelen

Vijf ochtenden een stilte wandeling door de prachtige natuur van De Algarve. Tijdens elke wandeling ga je reflecteren over thema’s behandeld tijdens de ademmeditatie. De wandelingen zijn van een licht tot gemiddeld niveau: 2,5 uur door diverse landschappen. Annelies begeleidt je door de prachtige omgeving van de groene Serra de Monchique en langs de West ( Costa Vicentina) – en Zuidkust.

Wanneer en hoeveel?

  • Programma van Wandelen, Yoga en op Adem komen I van 28 april tot 4 mei 2018 beginnend op 28 april met een viergangen diner om 18.00 voor kennis maken en het programma doornemen.
  • Van 21 september tot 28 september WYA II, dit is een nieuw programma als vervolg op de WYA I maar kan ook zonder dat je WYA I gevolgd hebt voor inschrijven. Op 21 september is copie-Euse maaltijd en kennis maken om 18.00
  • Vergoeding: De gehele week is 590 euro p.p. op basis van een gedeelde tweepersoonskamer. 680 euro p.p. op basis van een tweepersoonskamer voor jezelf. Kijk op Prijzen groepsweken .
  • Inclusief zijn; accommodatie, ontbijt, lunchpakket en drie keer avondeten, vijf keer ademmeditatie, yoga en lichaamsgerichte oefeningen, vijf keer een thema stilte wandeling door de prachtige natuur.
  • Voor ademtechniek en wisseldouches kijk op ons blog .

Kijk ook op Bijzonder Portugal

Vragen? schrijf naar info@theartofjoy.nl