Wandelen, Yoga en op Adem komen I

Wandelen, Yoga en op Adem komen I

Heb je behoefte aan pas op de plaats? Wil je actief zijn maar ook tot rust komen in een vreugdevolle sfeer?
Wil je opladen en herboren weer naar huis? En dat met een methode waarmee je ook thuis ontspannen blijft?
Wandelen, yoga en ‘op adem komen’ week is een manier om balans te hervinden in de stilte van het paradijsje The Art of Joy!

Wim Hof adem methode en yoga

Hoe vind je die balans en ontspanning? Ten eerste door de ademhaling via de ‘Wim Hof ( The Iceman) methode’. Nu populair bij Hollywood acteurs als anti-stress middel.  Het teveel aan zuurstof wat je binnen krijgt, heeft een reinigende en revitaliserende werking. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze ademhalingstechnieken en -oefeningen je immuunsysteem bewust positief beïnvloeden.

Tijdens een vroege ochtendworkshop volg je de Wim Hofse ademhaling begeleidt door Eugene. De aanvulling met yoga- en lichaamsgerichte oefeningen maakt dat je weer in contact komt met je gevoel. De lichaamsgerichte oefeningen kunnen emoties die vast zaten vrij maken. Gasten gaven ons terug dat ze door de ademhaling, yoga en lichaamsgerichte oefeningen meer energie kregen, zich ontspannen voelden en meer in hun kracht stonden. Na deze ochtendsessie gaan we ontbijten en daarna aan de wandel.

Wandelen

Vijf ochtenden een stilte wandeling door de prachtige natuur van De Algarve. Tijdens elke wandeling ga je reflecteren over thema’s behandeld tijdens de ademmeditatie. De wandelingen zijn van een licht tot gemiddeld niveau: 2,5 uur door diverse landschappen. Annelies begeleidt je door de prachtige omgeving van de groene Serra de Monchique en langs de West ( Costa Vicentina) – en Zuidkust.

Wanneer en hoeveel?

  • Programma van Wandelen, Yoga en op Adem komen I van 28 april tot 4 mei 2018 beginnend op 28 april met een viergangen diner om 18.00. Tijdens het diner leren we elkaar kennen en nemen het programma door..
  • Van 21 september tot 28 september WYA II .  Dit is een nieuw programma als vervolg op de WYA I , Maar je kunt je ook inschrijven zonder dat je WYA I gevolgd hebt. Op 21 september is de copie-Euse maaltijd en kennis making om 18.00
  • Vergoeding: De gehele week is 590 euro p.p. op basis van een gedeelde tweepersoonskamer. 680 euro p.p. op basis van een tweepersoonskamer voor jezelf. Kijk op Prijzen groepsweken .
  • Inclusief zijn; accommodatie, ontbijt, lunchpakket en drie keer avondeten, vijf keer ademmeditatie, yoga en lichaamsgerichte oefeningen, vijf keer een thema stilte wandeling door de prachtige natuur.
  • Voor ademtechniek en wisseldouches kijk op ons blog .

Kijk ook op Bijzonder Portugal

Vragen? schrijf naar info@theartofjoy.nl