Wandelen, yoga en op Adem komen II

Wandelen, yoga en op Adem komen II

Dit is een vervolg op Wandelen Yoga en Op adem komen I, maar kan ook geboekt worden zonder deel I te hebben gevolgd. Ook tijdens deze week zullen we de Adem methode en wisseldouches van Wim Hof Methode volgen. We gaan stretchen en ontspannen tijdens de afwisselende yogasessies met Irish Ann.  De lichaamsgerichte oefeningen, de nieuwe thema’s die ook uitgewerkt worden tijdens de wandelingen zijn gericht op verdieping.

Authentieke zelf

Je maakt tijdens deze week een reis terug in de tijd, waarin je contact maakt met je authentieke zelf. Deze week geeft je een stevige basis om jezelf trouw te blijven in een continu veranderende wereld. Ontspannen wandelen, yoga en ‘op adem komen’ en ‘balans hervinden’ in de stilte van het paradijsje The Art of Joy!

Wandelen

Vijf ochtenden een stilte wandeling door de prachtige natuur van De Algarve. Tijdens elke wandeling ga je reflecteren over thema’s behandeld tijdens de ademmeditatie. De wandelingen zijn van een licht tot gemiddeld niveau: 2,5 uur door diverse landschappen. Annelies begeleidt je door de prachtige omgeving van de groene Serra de Monchique en langs de West ( Costa Vicentina) – en Zuidkust.

Wanneer en hoeveel

  • Van 22 september tot 29 september  en van 20 tot 27 september 2018 beginnend op de eerste dag met een viergangen diner om 18.00 voor kennis maken en het programma doornemen.
  • Programma van Wandelen, Yoga en op Adem komen II van 23 tot en met 27 september 2017
  • Vergoeding: De gehele week is 590 euro p.p. op basis van een gedeelde tweepersoonskamer en 680 euro p.p. op basis van een tweepersoonskamer voor jezelf. Kijk op Prijzen groepsweken.
  • Inclusief zijn; accommodatie, ontbijt, lunchpakket en drie keer avondeten, vijf keer ademmeditatie, yoga en lichaamsgerichte oefeningen, vijf keer een thema stilte wandeling door de prachtige natuur.
  • Voor ademtechniek en wisseldouches kijk op ons blog.

Kijk ook op Bijzonder Portugal

Vragen? schrijf naar info@theartofjoy.nl