Wandelen, yoga en op Adem komen II

Wandelen, yoga en op Adem komen II

Dit is een vervolg op Wandelen Yoga en Op adem komen I, en kan ook geboekt worden zonder deel I te hebben gevolgd. Tijdens deze week zullen we de Ademhaling en wisseldouches van de Wim Hof Methode volgen. Tevens is het is een verademing om ’s morgens met opkomende zon te stretchen tijdens de afwisselende yogasessies met Irish Ann.  Nog meer ontspanning tijdens de lichaamsgerichte oefeningen van Eugene die diverse emoties vrij kunnen maken. De dagthema’s worden verder uitgewerkt tijdens prachtige stilte wandelingen, en zijn gericht op verdieping.

Authentieke zelf

Tijdens deze Wandelen, Yoga en op adem komen II week maken we een reis terug in de tijd, waarin je contact maakt met je authentieke zelf. Hierdoor kan deze week je een stevige basis bieden om jezelf trouw te blijven in een continu veranderende wereld. Ontspannen wandelen, yoga en ‘op adem komen’ en ‘balans hervinden’ in de stilte van het paradijsje The Art of Joy!

Wandelen

Na het ontbijt maken we vijf dagen een stilte wandeling door de magische natuur van De Algarve. Tijdens elke wandeling reflecteer je over de thema’s behandeld tijdens de ademmeditatie. De wandelingen zijn van een licht tot gemiddeld niveau: 2,5 uur struinen door diverse landschappen. Annelies begeleidt je door de prachtige omgeving van de groene Serra de Monchique en langs de West ( Costa Vicentina) – en Zuidkust. Aan het einde pakken wij een terrasje, genieten van koffie en cake, en delen wat we tegen zijn gekomen tijdens de wandeling

Wanneer en hoeveel

  • Van 21 tot 28 september 2018 beginnend op de eerste dag met een viergangen diner om 18.00 voor kennis maken en het programma doornemen.
  • Programma van Wandelen, Yoga en op Adem komen II van 22 tot en met 26 september 2018 met 27 september een vrije dag en als afsluiter om 18.00 diner en bonte avond.
  • Vergoeding: De gehele week is 590 euro p.p. op basis van een gedeelde tweepersoonskamer en 680 euro p.p. op basis van een tweepersoonskamer voor jezelf. Kijk op Prijzen groepsweken.
  • Inclusief zijn; accommodatie, ontbijt, lunchpakket en drie keer avondeten, vijf keer ademmeditatie, yoga en lichaamsgerichte oefeningen, vijf keer een thema stilte wandeling door de prachtige natuur.
  • Voor ademtechniek en wisseldouches kijk op ons blog.

Kijk ook op Bijzonder Portugal

Vragen? schrijf naar info@theartofjoy.nl