Tarot en Wandelweek Algarve

Tarot en Wandelweek Algarve

Het is een cadeau aan jezelf, deze Tarot- en Wandelweek Algarve. Ten eerste leer je de prachtige Crowley tarot kaarten kennen. Ten tweede leer je ze interpreteren en ten derde verbanden leggen. Bovendien wordt je uitgedaagd je intuitie te vergroten. Daar komt nog bij dat we gaan wandelen en werken aan je eigen thema’s. Dus een week vol lol en verdieping.

Crowley tarot: ontdekken is het motto

Waarom gebruiken we Crowley Tarot kaarten tijdens deze Tarot en Wandelweek Algarve? Omdat deze blijk geven van een unieke veelzijdigheid met een rijkdom aan symboliek. Je leert de kaarten interpreteren zowel vanuit kennis als vanuit intuïtie. Hierbij is ontdekken het motto. Daarvoor genieten we tijdens diverse prachtige wandelingen van de rijke natuur van zuidwestelijk Algarve. Zoals gezegd met een persoonlijk thema voortkomend uit de tarotkaarten.

Tarot en Wandelweek Algarve, en inspiratie

Niet alleen leer je de Crowley tarot kaarten lezen maar deze week is ook geschikt om bewustzijn en inzicht te verkrijgen over jouw eigen leven(sprocessen). Bovendien werkt de combinatie met wandelen zodoende dat je, naast praktijkgericht oefenen ook inspiratie haalt uit de natuur. En wat is fijner dan de gehele dag buiten zijn! De cursus zal op het terras gegeven worden en elke dag maken wij een prachtige wandeling door de nabije natuur. Tussendoor kun je een duik nemen in de Atlantische Oceaan,want het strand is slechts op 800 meter afstand.

Samengevat; Prijzen en vergoeding

  • De Tarot en wandelweek Algarve vindt plaats van 4 tot 11 juni 2021.
  • Anne van der Zee, is jullie trainer zij werkt al zeventien jaar met de Crowley tarotkaarten in het geven van cursussen en consulten.
  • De vergoeding voor de Tarot en wandelweek Algarve is 780 euro p.p. met 90 euro korting op basis van een gedeelde tweepersoonskamer.
  • Inclusief zijn: accommodatie , ontbijt, lunchpakket, drie diners, vijf tarotlessen, vijf themawandelingen door de prachtige natuur.
  • Niet inbegrepen,  uitgaven van persoonlijke aard, verzekeringen, vliegreis en transfer vliegveld.

Kijk ook op Bijzonder Portugal

Nog vragen? Mail naar info@theartofjoy.nl