Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Eugène & Annelies

Eugène en Annelies heten u van harte welkom bij The Art of Joy. Beiden hebben vreugde en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Zij willen u inspireren om te genieten van uw verblijf, tot rust te komen en u te enthousiasmeren over de omgeving, eventueel tijdens uitgezette wandelingen.

Annelies heeft routebeschrijvingen en stadskaarten en zij informeert u uitvoerig over leuke lokale wetenswaardigheden 'where to go and what to see'. Haar passie is o.a. wandelen en zij kan u desgewenst begeleiden bij de vele wandelingen die zij heeft ontdekt in de omgeving. De informatie hierover haalt zij uit de omgeving, waarbij zij zich vooral laat informeren door de authentieke lokale bevolking.
Eugène gaat u verrassen met een heerlijke maaltijd. Meer dan eens is er te veel keuze op tafel om van alles geproefd te hebben. Vegetariërs en mensen met een speciaal dieet kunnen te kust en te keur terecht.
Mocht u tijdens uw vakantie zin hebben of toe zijn aan een levens- en/of loopbaantraject dan begeleidt Annelies u graag als professioneel wandelcoach. Zij neemt u al wandelend mee de natuur in en door vragen te stellen en structuur te bieden krijgt u een overzicht van uw situatie. Zij inspireert u als coach datgene te gaan doen waar uw kwaliteiten en passie liggen en waar u Art of Joy uithaalt.
Bij Eugène kunt u een ontspannende massage aanvragen voor uw lichamelijke en geestelijk welbevinden.

Annelies en Eugène zijn beiden levensgenieters die elkaar aanvullen en u graag deelgenoot willen maken van hun Art of Joy. Als echte ondernemers die hun droom leven, durven zij risico's te nemen, en adequaat te (onder) handelen: Action purifies!  Zij hebben een Latijns optimistisch enthousiasme met een nuchtere Friese- en Noord Hollandse inslag.  Beiden genieten een ruime ervaring als trainer/coach in het bedrijfsleven, zo ook in de dienstverlenende sector. U kunt op vrijwillige basis gebruik maken van eventuele consulten. In eerste instantie zijn wij uw gastvrouw en gastheer en houden deze functie gescheiden van die van coach/trainer . 

Visie; Een ieder draagt de levenskunst in zich om diepgang en vreugde te verbinden. 

Er heerst een zeer persoonlijke en ongedwongen sfeer op onze Casa. Een veelvuldig gehoord compliment van gasten is dat zij zich hier thuis voelen.
 

  • Copyright 2016 The art of joy
  • |
  • Links