Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Casa Rosa Branca Gastenboek

Naam:
E-mail: (optioneel)
Bericht

Berichten 1 tot en met 5 van de 157
Geplaatst door Lucy Verdonk-Noorlander20 mei 2015

Wat heb ik enorm genoten van de prachtige locatie van The Art Of Joy . De schitterende uitzichten, de mooi verzorgde grote tuin, de fijne ruime kamer,de fantastische ontbijten, het heerlijke diner . Maar ik heb vooral ook genoten van de hartelijke en gastvrije manier waarop Eugene en Annelies met de gasten omgaan. Allemaal supertop!!!!!!!
De zon op mijn lijf, het zwembad voor de deur, de superlieve hond Joy, dit alles heeft er voor mij een week van gemaakt waar ik nog dikwijls aan TERUG zal denken.
En het woordje TERUG houdt in dat ik hier zeker samen met mijn echtgenoot, graag nog eens terug kom.

Dank jullie wel Annelies en Eugene, en nog veel sterkte met de kat.

Geplaatst door Theo en Corrie Ettema-Haverkort13 mei 2015

Na een goede vlucht en mooie autorit van Faro naar Monchique kwamen we aan in...een paradijs: Casa Rosa Branca van Art of Joy. Wat een prachtig huis, wat een mooie tuin vol bloemen, sinaasappelbomen en palmen, en wat een uitzicht: blauwe bergen rondom, bomen en valleien, en in de verte de oceaan. En wat een heerlijke ontvangst door Annelies en Eugène, met een spontaan klaargemaakte lunch, versgeperst sap en in de middag een glas witte wijn. Na vier dagen luieren volgden we de yoga, adem, wandelweek. Mooie inspirerende oefeningen en boeiende wandelingen met Annelies voorop, steeds door een nieuw gebied: door bossen van kurkbomen, langs kliffen en door duinen, langs oude boerderijen en door weiden met wilde bloemen. Wat bij ons in het klein groeit, groeit in de Algarve letterlijk tegen de klippen op. En na de wandelingen verrukkelijk eten dat een paar keer per week wordt bereid door Eugène. Kortom: we hebben een super vakantie gehad: veel stilte, veel tijd voor jezelf om te lezen en te schilderen, tijd om gezamenlijk te wandelen of een dorp te bezoeken. Dit alles dankzij de hartelijkheid en professionaliteit van Annelies en Eugène. Zij staan steeds voor je klaar met een tip of goed idee, het was hierdoor een verrukkelijke vakantie.

Geplaatst door Huib & Myriam20 april 2015

Wij zijn aan het einde van onze 10 dagen vakantie. 10 verrukkelijke dagen hier op deze prachtige locatie.
Voor de derde maal hier aangeland. Waarom hier?? Omdat de gastvrijheid en klantvriendelijk hoog in het vaandel staat.
Tot het laatste moment ( net een half uurtje gelden) nog even een hapje brengen, wat een service!
Ontvangst 10 dagen terug erg hartelijk, verblijf gezellig , vertrekken wordt dan moeilijk!
Annelies en Eus, hartelijk bedankt en zeker weer tot ziens!

Geplaatst door Nienke Bloem05 februari 2015

Wandelen, Yoga en op Adem komen;

De onrustige ademhaling van alledag, daar wil ik wat mee.
Ik ben druk. Ik besef me dat mijn ademhaling vaak boven in mijn borstkas zit. Als spreker op het podium is het zo belangrijk om vanuit mijn buik te ademen, gegrond en in balans te zijn. Dat is precies wat er gebeurd in de Op Adem Komen week. Ik kwam in contact met mezelf, door samen te ademen en te wandelen in de zon door het Portugese landschap.

Van Wim Hoff, naar in stilte wandelen, naar schaterlachend op een terras.
Het ademen staat centraal in de vroege ochtendsessies. In gezamenlijkheid met de groepsleden volgen we Eugene’s stem die ons begeleidt bij de “Wim Hoff ademhaling”. Gecombineerd met lichaamsgericht werk en yoga bewegen we, creëren we en ruimen we op. Na het ontbijt gaan we op weg; stiltewandelingen met thema’s van Annelies, nemen we waar, delen ervaringen en drinken na afloop Cappuccino’s op zonovergoten terrassen. Ons schaterlachen is tot in de weide omtrek te horen.

Je zou het ook best een liefdes week kunnen noemen
Alleen, maar ook samen met je partner is deze week een aanrader. Ik ging samen met mijn liefde Gerrit. Het was intens en soms ook confronterend. We hebben elkaar beter leren kennen, door naar elkaar te luisteren, er voor elkaar te zijn en ook de confrontatie niet uit de weg te gaan. Onze liefde verdiepte zich, door samen te ademen; elkaar af en toe aankijkend tijdens de oefeningen. Vol energie en in verbinding kwamen we terug, letterlijk en figuurlijk gevoed door ons verblijf in the Art of Joy.

Geplaatst door evelien08 december 2014

Allereerste keer helemaal alleen op reis; dat had ik nooit van mezelf gedacht! Ik beleefde de week ``wandelen, yoga en op Adem komen`` als zeer intens; de groep ( 8 mensen) bleek zeer divers, we hebben enorm gelachen, maar ook gedeeld in onze emoties, ervaringen en visies. Annelies liet ons prachtige uitzichten zien tijdens de inspirerende stilte-wandelingen, waarna we onze gedachten hardop met elkaar deelden onder het genot van taartjes, biertjes etc.

Eugene heeft ons echt culinair verwend; Bourgondische diners, verrukkelijk!

Maar ook zijn ademtherapie (Wim Hof/the Ice-man) en yoga-lessen gaven mij werkelijk ruimte en lucht!

De prachtige omgeving, de enorme lach-salvo`s en de hartverwarmende gastvrijheid maakten deze week onvergetelijk!

  • Copyright 2015 The art of joy
  • |
  • Links