Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Casa Rosa Branca Gastenboek

Naam:
E-mail: (optioneel)
Bericht

Berichten 1 tot en met 5 van de 164
Geplaatst door Anja Zegveld17 november 2015Lieve Annelies en Eus, en the Artis of Joy: Joy, Chon en Luce.

Ik ben al even terug in het herfstige Nederland maar wat heb ik het bij jullie weer geweldig gehad!
Ik denk er nog dagelijks aan terug en voel dan ook nog steeds een soort van heimwee.
Mijn tweede thuis....dat is het!! Het was de zevende keer voor mij en ik hoop dat er nog vele keren mogen volgen om bij jullie, lieve gastvrije mensen op jullie fantastische plekje te mogen komen.
Jullie warmte, liefde, interesse, hulp, adviezen voelt zo fijn, puur en oprecht!

Heel veel dank voor weer een heerlijke tijd!
Liefs, Anja

Geplaatst door Annemet 05 oktober 2015

Lieve Annelies en Eus,

Loop al twee weken iedereen die het maar horen wil te vertellen over m'n vakantie in Portugal. Het grappige is, dat de meesten de verhalen al van vorige jaren kennen, maar kennelijk werkt het enthousiasme aanstekelijk.
Een week bij jullie ervaar ik nl. elke keer weer als een ultiem taartje met fantastische ingrediënten, waar ik van kan blijven eten, en waardoor ik me ipv vol, alsmaar lichter ga voelen. Het ritme van het vroege opstaan, het heerlijke ontbijt dat Eus elke dag weer zingend staat te maken, het wandelen in stilte, de vragen die je meekrijgt over verlangens, eigenschappen, overtuigingen, het koffietentje daarna met de uitgebreide keuze uit diverse pasteleria, het delen van ervaringen, de (weer: zingende) busservice terug naar huis, even een frisse duik in het zwembad, en in de schaduw vervolgens gevoed worden met kleurrijke symboliek (de tarotkaarten), de tijd en rust die Annelies daarvoor uittrekt, het plezier dat we met elkaar hebben, en dan, als je voldaan ergens een stukje tuin opzoekt om na te genieten, hoor je in de verte een fluitende Eus aankomen om iedereen te voorzien van het dagelijkse glaasje wijn. Tis zelden dat ik EN wijn drink, EN vroeg naar bed ga, EN geheel fris en fruitig vroeg weer op sta. Ultieme combinatie !!  Het buiten zijn, bewegen, de stilte en zon op je hoofd, het ritme van de dag, gevoed worden, een altijd blije Joy om je heen, het lachen, een muzikaal nootje het er der ... elke dag een topdag!!!! En dat begint al wanneer ik aankom en m'n auto parkeer, dan loop ik jullie tuin in, een vriendelijk briesje komt me tegemoet en daar ligt verstild Algarve als een schilderij heel rustig te ademen op de achtergrond. Dan hoor ik Annelies ergens schaterlachen, en weet ik waar ik moet zijn, deze week, volgend jaar, etc .... .

Lieve Annelies en Eus, dit alles ligt samen met de zee, de wind en de ruimte rustig opgeslagen in mijn poriën en voorziet me tijdens het werk (en m'n stadse leven) nog dagelijks van de nodige extra zuurstof. Super-super-fijn!!
Dikke KUS en tot volgend jaar

(en dan heb ik het nog niet eens gehad over de verrukkelijke diners die Eugene met veel toewijding voor ons klaarmaakt, of over de geweldige dolfijnentocht die we hebben gemaakt, of gewoon simpelweg over dat briesje dat er altijd is op de berg en de heerlijke temperaturen, en hoe je dagelijks kijkt naar de horizon, de zon opzoekt en daarmee je plan voor de dag opstelt, en hoe je heel erg in het NU blijft, met andere gasten situaties laat ontstaan per moment, herinneringen bouwt .....)

Haha, Eus, de lofzang hier lijkt wel op je copi-Euze diners: lekker volledig, enthousiast, overvloedig (sans-gene  )

Geplaatst door Aaltsje B09 september 2015


Begin augustus mocht ik samen met vrienden een week vertoeven op deze paradijselijke plek.

'The Art of Joy', gerieflijk genesteld tegen de helling van de berg Foia, een oase van rust in een gebied onaangetast door toerisme.

Na een warm welkom door Eugene en Annelies voel je je meteen helemaal thuis. Ze zorgen met veel enthousiasme dat het hun gasten aan niets ontbreekt (routebeschrijvingen, heerlijk ontbijt, eens per week een vorstelijk diner met liefde bereidt door Eugene!).

Liggend aan het zwembad onder een palmboom, genietend van het beste uitzicht denkbaar is het enige wat je hoort het zacht ruisen van de bomen.. Het ultieme onthaasten..

Maak ook zeker een wandeling met Annelies, ze neemt je mee langs parels van paadjes en vergezichten.

Met een huurauto is de kust met zijn indrukwekkende rots formaties binnen handbereik. De wegen zijn opvallend rustig.

De Algarve is genieten! Kortom.. een plek om naar terug te keren!

Geplaatst door Bart C31 augustus 2015

Mijn verblijf in the art of joy is ongetwijfeld één van mijn meest memorabele vakanties gebleken. De gastvrijheid en vriendelijkheid van Annelies en Eugène is ongezien en gaat veel verder dan enige verwachting die ik hiervan had. Koppel daaraan nog de prachtige omgeving en de rust en schoonheid van de locatie zelf, en voeg hierbij nog als je hetzelfde geluk hebt zoals ik heb kunnen mee maken, het superfijne contact met andere gasten, en dan kan je niet anders dan genieten. Zelden zo genoten van een vakantie, zelden zo zeker geweest dat dit een plek is waarnaar ik wil terug keren.

Geplaatst door Femke Boots31 juli 2015

Met pijn in mijn hart ben ik gister weer vertrokken bij The art of joy. Dit was de 5e keer dat ik naar dit bijzondere plekje mocht gaan. 10+ voor the art of joy! Waarom? Fijne sfeervolle kamer met heerlijke bedden.

Je kan er heerlijk (begeleid) wandelen, 1x per week kookt de eigenaar een geweldig diner. Heerlijk gevarieerd ontbijt. Er is een zwembad en een jacuzzi (puur genieten onder de sterren hemel) je kan je heerlijk laten masseren. En bijkomend naar behoefte een handlezing of wandelcoaching doen. Met een top gastvrouw en heer vol passie en warmte kan ik alleen maar veel lof uitbrengen! Het is een kado voor jezelf en partner!

  • Copyright 2016 The art of joy
  • |
  • Links