Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Casa Rosa Branca Gastenboek

Naam:
E-mail: (optioneel)
Bericht

Berichten 1 tot en met 5 van de 159
Geplaatst door Jenny Struijs16 juni 2015

Wat hebben mijn vriendinnen en ik een topweek gehad bij Eus & Annelies.
Accommodatie, omgeving , comfort, alles was geweldig maar de hosts maken het absolute verschil.
Niets is te veel en gastvrijheid staat nummer 1.
De massages waren een pure weldaad voor geest en lichaam en ook op culinair vlak verdient Eus een pluim.
Elk denkbaar advies werd gegeven qua omgeving, routes, restaurants etc.
Kortom een absolute aanrader op een superlocatie.
Dit is een plek waar we absoluut gaan terugkomen!!!!

Tot weerzien
Angelique, Marianne en Jenny


Geplaatst door Jeroen en Graziella07 juni 2015

De adem, yoga en wandelweek is ons uitstekend bevallen, het is een fantastische, inspirerende week geweest dankzij de hartelijkheid en deskundigheid van Annelies en Eugene.
Op deze paradijselijke plek werden we warm onthaald met een heerlijk diner waarbij we in een ongedwongen sfeer de week zijn gestart.
Vroeg in de ochtend de dag beginnen met aandacht voor je lichaam, de inspirerende oefeningen en begeleide meditaties voelden als een cadeau aan ons zelf.
Jullie brachten ons naar de meest mooie plekken van de Algarve waar we tijdens het wandelen in stilte genoten van de natuur en dichter bij onszelf kwamen.

De mix van inspiratie, de aandacht voor lichaam en geest, maar vooral ook de enorme lol die we met elkaar hebben gehad leverde ons een onvergetelijke week op.
Wij komen zeker weer bij jullie langs!

Geplaatst door Lucy Verdonk-Noorlander20 mei 2015

Wat heb ik enorm genoten van de prachtige locatie van The Art Of Joy . De schitterende uitzichten, de mooi verzorgde grote tuin, de fijne ruime kamer,de fantastische ontbijten, het heerlijke diner . Maar ik heb vooral ook genoten van de hartelijke en gastvrije manier waarop Eugene en Annelies met de gasten omgaan. Allemaal supertop!!!!!!!
De zon op mijn lijf, het zwembad voor de deur, de superlieve hond Joy, dit alles heeft er voor mij een week van gemaakt waar ik nog dikwijls aan TERUG zal denken.
En het woordje TERUG houdt in dat ik hier zeker samen met mijn echtgenoot, graag nog eens terug kom.

Dank jullie wel Annelies en Eugene, en nog veel sterkte met de kat.

Geplaatst door Theo en Corrie Ettema-Haverkort13 mei 2015

Na een goede vlucht en mooie autorit van Faro naar Monchique kwamen we aan in...een paradijs: Casa Rosa Branca van Art of Joy. Wat een prachtig huis, wat een mooie tuin vol bloemen, sinaasappelbomen en palmen, en wat een uitzicht: blauwe bergen rondom, bomen en valleien, en in de verte de oceaan. En wat een heerlijke ontvangst door Annelies en Eugène, met een spontaan klaargemaakte lunch, versgeperst sap en in de middag een glas witte wijn. Na vier dagen luieren volgden we de yoga, adem, wandelweek. Mooie inspirerende oefeningen en boeiende wandelingen met Annelies voorop, steeds door een nieuw gebied: door bossen van kurkbomen, langs kliffen en door duinen, langs oude boerderijen en door weiden met wilde bloemen. Wat bij ons in het klein groeit, groeit in de Algarve letterlijk tegen de klippen op. En na de wandelingen verrukkelijk eten dat een paar keer per week wordt bereid door Eugène. Kortom: we hebben een super vakantie gehad: veel stilte, veel tijd voor jezelf om te lezen en te schilderen, tijd om gezamenlijk te wandelen of een dorp te bezoeken. Dit alles dankzij de hartelijkheid en professionaliteit van Annelies en Eugène. Zij staan steeds voor je klaar met een tip of goed idee, het was hierdoor een verrukkelijke vakantie.

Geplaatst door Huib & Myriam20 april 2015

Wij zijn aan het einde van onze 10 dagen vakantie. 10 verrukkelijke dagen hier op deze prachtige locatie.
Voor de derde maal hier aangeland. Waarom hier?? Omdat de gastvrijheid en klantvriendelijk hoog in het vaandel staat.
Tot het laatste moment ( net een half uurtje gelden) nog even een hapje brengen, wat een service!
Ontvangst 10 dagen terug erg hartelijk, verblijf gezellig , vertrekken wordt dan moeilijk!
Annelies en Eus, hartelijk bedankt en zeker weer tot ziens!

  • Copyright 2015 The art of joy
  • |
  • Links