Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Casa Rosa Branca Gastenboek

Naam:
E-mail: (optioneel)
Bericht

Berichten 1 tot en met 5 van de 155
Geplaatst door Huib & Myriam20 april 2015

Wij zijn aan het einde van onze 10 dagen vakantie. 10 verrukkelijke dagen hier op deze prachtige locatie.
Voor de derde maal hier aangeland. Waarom hier?? Omdat de gastvrijheid en klantvriendelijk hoog in het vaandel staat.
Tot het laatste moment ( net een half uurtje gelden) nog even een hapje brengen, wat een service!
Ontvangst 10 dagen terug erg hartelijk, verblijf gezellig , vertrekken wordt dan moeilijk!
Annelies en Eus, hartelijk bedankt en zeker weer tot ziens!

Geplaatst door Nienke Bloem05 februari 2015

Wandelen, Yoga en op Adem komen;

De onrustige ademhaling van alledag, daar wil ik wat mee.
Ik ben druk. Ik besef me dat mijn ademhaling vaak boven in mijn borstkas zit. Als spreker op het podium is het zo belangrijk om vanuit mijn buik te ademen, gegrond en in balans te zijn. Dat is precies wat er gebeurd in de Op Adem Komen week. Ik kwam in contact met mezelf, door samen te ademen en te wandelen in de zon door het Portugese landschap.

Van Wim Hoff, naar in stilte wandelen, naar schaterlachend op een terras.
Het ademen staat centraal in de vroege ochtendsessies. In gezamenlijkheid met de groepsleden volgen we Eugene’s stem die ons begeleidt bij de “Wim Hoff ademhaling”. Gecombineerd met lichaamsgericht werk en yoga bewegen we, creëren we en ruimen we op. Na het ontbijt gaan we op weg; stiltewandelingen met thema’s van Annelies, nemen we waar, delen ervaringen en drinken na afloop Cappuccino’s op zonovergoten terrassen. Ons schaterlachen is tot in de weide omtrek te horen.

Je zou het ook best een liefdes week kunnen noemen
Alleen, maar ook samen met je partner is deze week een aanrader. Ik ging samen met mijn liefde Gerrit. Het was intens en soms ook confronterend. We hebben elkaar beter leren kennen, door naar elkaar te luisteren, er voor elkaar te zijn en ook de confrontatie niet uit de weg te gaan. Onze liefde verdiepte zich, door samen te ademen; elkaar af en toe aankijkend tijdens de oefeningen. Vol energie en in verbinding kwamen we terug, letterlijk en figuurlijk gevoed door ons verblijf in the Art of Joy.

Geplaatst door evelien08 december 2014

Allereerste keer helemaal alleen op reis; dat had ik nooit van mezelf gedacht! Ik beleefde de week ``wandelen, yoga en op Adem komen`` als zeer intens; de groep ( 8 mensen) bleek zeer divers, we hebben enorm gelachen, maar ook gedeeld in onze emoties, ervaringen en visies. Annelies liet ons prachtige uitzichten zien tijdens de inspirerende stilte-wandelingen, waarna we onze gedachten hardop met elkaar deelden onder het genot van taartjes, biertjes etc.

Eugene heeft ons echt culinair verwend; Bourgondische diners, verrukkelijk!

Maar ook zijn ademtherapie (Wim Hof/the Ice-man) en yoga-lessen gaven mij werkelijk ruimte en lucht!

De prachtige omgeving, de enorme lach-salvo`s en de hartverwarmende gastvrijheid maakten deze week onvergetelijk!

Geplaatst door Gaby Minnema14 november 2014

Op doorreis door Portugal, was dit veruit het fijnste verblijf. Zelf werkzaam in dienstverlening te optimaliseren krijgen de gastvrouw en gast heer een tien. De warme ontvangst met cappuccino en taart, wel gemeende interesse naar onze reis en naar wie wij zijn.
De vreugde die ze uitstralen is aanstekelijk. Ze trekken sociale interessante gasten aan waar wij al snel mee in contact kwamen Het uitzicht en de ligging van deze accommodatie is al genoeg om tevreden te verblijven, helemaal als je deze geniet vanuit hun jacuzzi. Neem dan de ruime kamers waar in alles gedacht is zodat je er thuis voelt. Heerlijke bedden, een overdadig ontbijt zodat we tijdens de wel beschreven wandelroute geen trek meer hadden. De omgeving is prachtig en groen. Als klap op de vuurpijl hebben wij het wat ze noemen het event copi-Eus diner mee gemaakt, naast heel lekker en divers eten, errg gezellig. Ook wij komen terug.

Geplaatst door Marieke en Peter26 oktober 2014

We kwamen hier op de bonnefooi aan en hebben ons verblijf van 3 dagen naar een week verlengd. Hartelijke ontvangst. Ruime warme kamer, dat vind je niet vaak in Portugal. Bovendien prachtig uitzicht vanaf onze kamer richting oceaan. Aan alles is gedacht, nespresso apparaat, waterboiler, muziek, shampoo & douche gel, haardroger, bureau en goede Wifi verbinding. Heerlijk ontbijt met een hoog gehalte aan gezelligheid samen met Annelies en Eugene en andere gasten, dit werd voortgezet tijdens het bourgondische diner. We zijn fervente wandelaars en kregen geweldige routebeschrijvingen . Ze zochten elke dag een ander gebied op waar je kans had op het mooiste weer. Een onvergetelijke ervaring en geweldige vakantieplek

  • Copyright 2015 The art of joy
  • |
  • Links