Individueel coaching retreat

Individueel coaching retreat

Sta je op een kruispunt van wegen in je leven? Heb je een time- out nodig? Een individueel coaching retreat kan je begeleiden, inspireren om weer tot jezelf te komen, nieuwe wegen in te slaan of even pas op de plaats te maken met nieuwe inzichten. Het mooie is dat je dit ook kunt doen buiten ons seizoen, dus in de herfst- en wintermaanden. In de Algarve raak je door het mooie felle zonlicht geïnspireerd om nieuw licht op je leven te laten schijnen maar kun je ook nog buiten genieten in de zon op het terras. Ruimte, rust en afstand van thuis zijn de ingrediënten die bevorderlijk zijn om ware keuzes te maken.

Wat zijn de mogelijkheden tijdens een retreat?

Samen met jouw maken wij een plan de campagne voor een op maat gemaakte retreat. Welke manieren van coaching bij jou past en of je dat wilt combineren met massage, ademtherapie of yoga. Doordat je voor een pakket kiest kun je korting krijgen op de individuele sessies. Welke manieren van coaching bieden wij je aan?

Wandel coaching en Loopbaancoaching

Jouw coachvraag vormt het uitgangspunt van een wandelcoachsessie of – loopbaan traject. Tijdens een wandelcoachsessie wandelen we samen door de inspirerende natuur van de Algarve. Wandelen helpt je tot heldere inzichten te komen en zet processen letterlijk en figuurlijk in beweging. Het doel is jouw te coachen om je bewust te worden van waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Samen maken we een concreet plan om daar te komen. Ook kun je zelf  prachtige wandelingen maken vanuit onze Casa tijdens je retreat.

Weldadige Massage en Ademtherapie

De stress die we in het leven oplopen kan vast gaan zitten in ons lichaam. Hierdoor ontstaan lichamelijke klachten zoals hyperventilatie, rugpijn, RSI of burn-out. Na een uitgebreide massage gecombineerd met acupressuur, voet reflexologie zit je weer goed in je vel. Eus masseert met essentiële oliën die diep de huid inwerken. Hoe heerlijk is het om weer ontspanning in je lichaam te ervaren. Het hoofd wordt rustig. Je handelen wordt spontaner, want je vertrouwd op je gevoel. Bovendien krijg je waardevolle adviezen mee voor een minder stressvol bestaan tijdens dit retreat.

Door goed te ademen krijg je energie. Echter hebben we soms de neiging om hoog of oppervlakkig te ademen waardoor we meer gestrest en vermoeid raken. Naast heldere coaching begeleidt Eus je naar een volledige ademhaling waardoor je oude patronen en pijnen die opgeslagen zitten los kunt laten.

Handlezen, ‘de hand als blauwdruk van de ziel’

  • Ben je nieuwsgierig en wil je meer over jezelf weten?
  • Zit je met een uitdaging, ervaar je een probleem en/of wil je inzicht krijgen?
  • Voel je dat je meer potentie hebt dan je naar buiten brengt?

Ja? Vraag dan een handlezing om inzicht te krijgen in je kwaliteiten, talenten, belemmeringen en oude patronen. Een handleessessie kan een waarachtig keerpunt vormen voor verandering en groei.

Tarot lezen, ‘je in de kaarten laten kijken’

Met een tarotlegging kun je inzicht krijgen in een specifieke vraagstelling

  • Wat betekent het voor mij, als ik van baan verander?
  • Hoe kan ik meer uit mijn relatie halen?
  • Wat zijn mijn aandachtspunten als ik mijn eigen onderneming start?

Je trekt tien kaarten. Elke kaart belicht een andere invalshoek.

Weet dat

  • Je als eigen ondernemer een retreat op kunt geven als bedrijfsinvestering
  • Het jouw retreat is, dus dat het programma op maat wordt gemaakt waarbij je ook vakantie kunt vieren
  • Wij erg positieve feedback hebben gekregen van gasten die al een coaching retreat hebben doorlopen.
  • Dat je verblijft in een mooie accommodatie met oceanview omgeven door natuur en rust

Wil je meer weten, mail naar ons je coaches Anne en Eus : info@theartofjoy.nl