Handleescursus en Wandelweek Algarve

Handleescursus en Wandelweek Algarve

“Het leven heb je in eigen hand”. Als je vandaag beslist je leven te veranderen, kun je dit in verloop van tijd in de handlijnen terugzien. Wat is fijner dan handen te leren lezen en te wandelen terwijl je werkt aan je eigen thema’s?

Doel van de Handleescursus

Een introductie van handen lezen en spelenderwijs ontdekken wat handvormen, vingers, kootjes, heuvels en handlijnen vertellen over iemands karakter, kwaliteiten, blokkades, passies en levensloop. Het is een ontspannen manier om jezelf en elkaar beter te leren kennen.

Inhoud van de Handleescursus

De eerste dag van de cursus zullen we besteden aan handvormen en vingers. De vorm, dikte en lengte van elke vinger en de kootjes, geven een overvloed aan informatie over onze kwaliteiten. De stand van de vingers geeft aan hoe iemand in zijn vel zit. Dag twee tot en met vijf zullen we de handlijnen behandelen. Naast het opdoen van kennis gaan we vooral praktisch te werk. Veel oefenen en kijken naar onze eigen handen en die van de medecursisten.

Themawandelingen

Door de warmte gaan we eerst aan de wandel en daarna met de handen aan de slag. Door prachtige diverse landschappen word je uitgenodigd om in stilte te reflecteren over besproken thema’s.  Het gebergte Monchique, als ook de west- en zuidkust van de Algarve zullen je inspireren!

Programma en vergoeding

  • De Handleescursus en Wandelweek vindt plaats van 1 tot 8 juni 2018.
  • Annelies van der Zee heeft  vijftien jaar ervaring in het geven van handleescursussen en -consulten.
  • De vergoeding voor de Handleescursus- en Wandelweek is 780 euro p.p. met 90 euro korting op basis van een gedeelde tweepersoonskamer.
  • Inclusief zijn: accommodatie , ontbijt, lunchpakket, drie diners, vijf handleeslessen, vijf themawandelingen door de prachtige natuur.
  • Niet inbegrepen zijn uitgaven van persoonlijke aard, verzekeringen, vliegreis en transfer vliegveld.
  • Kijk ook op Bijzonder Portugal