Yogawandelweek Algarve

Yogawandelweek Algarve

Heb je behoefte aan een pas op de plaats? Wil je actief zijn, terwijl je tot rust komt? En dat in een vreugdevolle sfeer? Dan is The Art of Joy de plek bij uitstek om op te laden en als herboren huiswaarts te keren. Bovendien is de Yogawandelweek Algarve een uitgelezen manier om je balans te hervinden in de oase van het paradijs The Art of Joy!

Yogawandelweek Algarve

Een voor de handliggende vraag is: ‘Hoe vind ik dan die balans en ontspanning?’ Met name de Yogalessen karakteriseren zich door een volledige ontspanning. Want Irish Anne, de vaste yoga teacher van The Art of Joy weet verschillende Yoga-stijlen te combineren. Niet alleen geeft zij Hatha– maar ook Iyengar yoga. Bovendien weet Irish Anne zorgvuldig af te stemmen op het niveau van iedere deelnemer. Vandaar dat zij regelmatig checkt of mensen de juiste houding aannemen. Door middel van haar zorgvuldige werkwijze weet Anne namelijk ook goed in te spelen op mensen met blessures.

Zonnegroet op het strand

Zo is Irish Anne niet alleen humorvol, maar ook persoonlijk. Bovendien weet zij binnen een mum van tijd de namen van de deelnemers. Ofschoon zij geen Nederlands spreekt, gebruikt zij wel Nederlandse woorden, zoals ‘Bips on the floor’. Zo bieden haar lessen voldoende ruimte voor humor en joy. Samengevat: Anne’s yoga is een weldaad voor de zintuigen. In het bijzonder op het strand waar je op de achtergrond het ruisen van de Atlantische Oceaan hoort. Wanneer mogelijk doen we de yoga op het strand van Meia Praia! De yogalessen vinden deels ’s morgens en deels in de namiddag plaats.

 

Wandelen in de Algarve

Naast de yogalessen gaan wij vijf ochtenden in stilte wandelen door het prachtige natuurschoon van de Algarve. Tijdens iedere wandeling krijg je een reflectiethema mee om je nieuwe inzichten te geven. Niettemin zijn de wandelingen van een licht tot gemiddeld niveau. Denk aan ongeveer 2,5 uur struinen door diverse landschappen. Nederlandse Anne (en host!) begeleid de wandelingen. Zo leer je de adembenemende en rustige omgeving van onze B&B in Lagos kennen. Ook de ruige westkust staat op de planning, zoals het natuurpark ‘Costa Vicentina’. Als je langs deze kust wandelt waan je je terug in de tijd. Dit komt door de kleurrijke kustplaatsjes gelegen aan een baai, omgeven door woeste rotsformaties. Gedeelten van dit wandelpad zijn uitgeroepen tot ’s werelds mooiste kustroutes, namelijk de Rota Vincentina.

Wanneer en hoeveel?

  • Het programma van de Yogawandelweek Algarve vindt plaats van 14 tot 21 mei en van 1 tot 8 oktober 2021. Voor het eerst op onze nieuwe lokatie Meia Praia, Lagos. Zowel dichtbij de Atlantische Oceaan als de stad Lagos. Om meteen tot ontspanning te komen beginnen we op de aankomstdag met een yogales om 16.00. Dit gevolgd door een gastronomisch viergangendiner om 18.00. Deze gezamenlijke maaltijd geeft je de mogelijkheid om de andere deelnemers te leren kennen. Tevens nemen we het programma met je door.
  • .Vergoeding: voor de gehele week is de prijs € 670,- p.p. op basis van een gedeelde tweepersoonskamer. € 760,- p.p. op basis van een tweepersoonskamer voor jezelf. Prijzen zijn inclusief btw. Kijk op Prijzen Groepsweken.
  • Inbegrepen zijn: iedere dag een uitgebreid ontbijt,  3 x diner waarvan de eerste op de aankomstdag en 5 x yogasessie van 75 minuten,  5 x een begeleide thema stiltewandeling door de prachtige natuur.

Kijk ook op Bijzonder Portugal

Vragen? Email naar je hosts Anne en Eus info@theartofjoy.nl