Joyful Yoga Algarve

Joyful Yoga Algarve

De vaste yoga-docente van The Art of Joy is Cheri Landin. Haar Yogalessen karakteriseren zich namelijk door een volledige ontspanning, zodat je de souplesse van je lichaam herontdekt. Met de bedoeling na een yogales intens tevreden en in balans de nieuwe dag tegemoet te treden. Het fijne is dat deze yoga Algarve ook op het strand van Meia Praia gegeven wordt.

Hatha-, Iyengar- en Vinyasa yoga Algarve

Cheri geeft diverse soorten yoga en predikt vooral dat Yoga ‘a way of life’ is, die je meer in balans brengt. En ze brengt veel Joy (vreugde) in haar lessen. Maar legt ook nadruk op bewegingsbewustzijn. Voor Cheri is de “Art of Joy” het delen van yoga met anderen.

Zonnegroet op het strand met Cheri

Zo is Cheri niet alleen humorvol maar ook persoonlijk. Cheri is van origine Amerikaanse, maar woont al twee jaar in Lagos. Ze is succesvol geweest in the corporate business maar heeft het roer om gegooid. En heeft gezocht naar wat haar werkelijk vreugde gaf. En is begonnen met het volgen van diverse opleidingen in het vergroten van het bewustzijn. Dus ook Yoga trainingen om les te geven.

Samengevat: Cheri’s yoga is een weldaad voor de zintuigen. In het bijzonder op het strand waar je op de achtergrond het ruisen van de Atlantische Oceaan hoort. Dus wanneer mogelijk doen we de yoga op het strand van Meia Praia!

Inschrijven?

  • Tenslotte vinden lessen doorgang zelfs bij een minimum van vier personen.
  • Op dinsdag en donderdag geeft ze les op Meia Praia net voor Bahia Beach bar van 9.30 tot 10.45
  • De vergoeding bedraagt € 10,00 per les per persoon

Joyful Yoga Algarve

Yoga upon request; Cheri’s yoga Classes are characterized by a complete relaxation and (re) discovery of the suppleness of your body. Even more, Cheri combines various yoga styles including Hatha-, Vinyasa- and Iyengar yoga. 

Yoga at the beach; a feast for the senses

Isn’t it a feast for the senses to do yoga on our sun terrace, tenniscourt or even at the beach. Meanwhile being able to hear the Atlantic Ocean roaring.

Cheri knows to adapt her Yoga lessons to the different levels of the participants. She frequently checks if people carry out all postures well. Moreover she knows how to adjust to people with injuries. For a Yoga lesson, there need be a minimum four participants and it will be € 10,00 per lesson.

She gives lessons every Tuesday and Thursday at 9.30 at Meia Praia Beach.