Joyful Yoga Algarve

Joyful Yoga Algarve

De vaste yoga-docente van The Art of Joy is Henrica Vanderaa. Haar Yogalessen karakteriseren zich namelijk door een volledige ontspanning, zodat je de souplesse van je lichaam herontdekt. Met de bedoeling na een yogales intens tevreden en in balans de nieuwe dag tegemoet te treden. Het fijne is dat deze yoga Algarve ook op het strand van Meia Praia gegeven wordt.

Hatha-, Iyengar- en Vinyasa yoga Algarve

Henrica heeft haar yogadocent certificaat van de Dallas Yoga Center in Texas en is bij de International Yoga Alliance geregistreerd. Zij geeft les in Hatha, Vinyasa,  Iyengar, en Restorative, met de nadruk op bewegingsbewustzijn.

Voor Henrica is de “Art of Joy” het delen van yoga met anderen.

Zonnegroet op het strand met Henrica

Zo is Henrica niet alleen humorvol maar ook persoonlijk. Henrica is van origine Nederlandse, en heeft een deel van haar leven in Portugal gewoond en een ander groot deel in Amerika waar zij is geboren. Zij is vloeiend in Portugees en Engels, en goed Nederlands…met een Amerikaans accent! Eind september 2019 heeft ze besloten om met haar zoon naar Portugal terug te keren en Amerika te verruilen voor de Algarve en een bestaan op te bouwen als yoga lerares

Samengevat: Henrica’s yoga is een weldaad voor de zintuigen. In het bijzonder op het strand waar je op de achtergrond het ruisen van de Atlantische Oceaan hoort. Dus wanneer mogelijk doen we de yoga op het strand van Meia Praia!

Inschrijven?

  • Tenslotte vinden lessen doorgang zelfs bij een minimum van twee personen.
  • Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 16.15 tot 17.45
  • De vergoeding bedraagt € 12,50 per les per persoon

Joyful Yoga Algarve

Yoga upon request; Henrica van der Aa’s Yoga Classes are characterized by a complete relaxation and (re) discovery of the suppleness of your body. Even more, Henrica combines various yoga styles including Hatha-, Vinyasa- and Iyengar yoga. 

Yoga at the beach; a feast for the senses

Isn’t it a feast for the senses to do yoga on our sun terrace, tenniscourt or even at the beach? Meanwhile being able to hear the Atlantic Ocean roaring.

Henrica knows to adept her Yoga lesson to the different levels of the participants. She frequently checks if people carry out all postures well. Moreover she knows how to adjust to people with injuries. For a Yoga lesson, there need not to be minimum four participants and it will be
€ 12,50 per lesson.