Tarot Wandelweek Algarve

Tarot Wandelweek Algarve

Cursisten die je voor gingen waren het met elkaar eens: deze week is een groot cadeau aan jezelf! Want tijdens deze Tarot Wandelweek Algarve leer je niet alleen de prachtige Crowley tarot kaarten kennen. Spelenderwijs leer je veel meer. Ten eerste krijg je kennis van de Crowley tarot kaarten. En ten tweede leer je deze tarotkaarten ook interpreteren.  Om ten derde verbanden te leren leggen. Bovendien wordt je uitgedaagd je intuïtie te vergroten. Daarnaast gaan we tijdens deze verwenweek ook uitgebreid aan de wandel. En werken we aan persoonlijke thema’s. Ons motto tijdens deze week is: Vreugde, verbinding en verdieping.

De Crowley tarot kaarten ontdekken

Waarom gebruiken we Crowley Tarot kaarten tijdens deze Tarot Wandelweek Algarve? Omdat deze blijk geven van een unieke veelzijdigheid. Zo zijn Egyptologie, Kabbala, numerologie en in het bijzonder astrologie verweven in de kaarten. Waardoor deze bol staan van symboliek. Je leert de kaarten interpreteren vanuit zowel kennis als intuïtie. Hierbij is Ontdekken het motto. Ontdekken staat ook centraal tijdens de begeleide wandelingen door de rijke natuur van zuidwestelijk Algarve. Iedere wandeling krijg je een A4-tje mee met verdiepings- en reflectievragen. Deze hebben betrekking op persoonlijk thema’s die voortkomen uit de tarotkaarten.

Tarot Wandelweek Algarve, en inspiratie

Niet alleen leer je de Tarot kaarten lezen. Ook krijg je inzicht in jouw leven en levensprocessen. Bovendien haal je door de combinatie met wandelen inspiratie uit de natuur. En wat is er nou fijner dan iedere dag lekker in de buitenlucht zijn? Want de Tarot Wandelweek Algarve vindt voornamelijk  buiten plaats. Zoals op het  terras van onze B&B Algarve Portugal of op het strand Meia Praia. Tussendoor neem je een verfrissende duik in de Atlantische Oceaan. Want het strand is slechts op 800 meter afstand.

Tot slot;

  • De Tarot Wandelweek Algarve vindt plaats van 22 tot 29 oktober 2021 ( Deze is vol geboekt) en van 18 tot 25 februari 2022.
  • Anne van der Zee, is je trainer.  Zij geeft als 17 jaar zowel cursussen als consulten met de Crowley Tarotkaarten.
  • De vergoeding voor de Tarot en wandelweek Algarve is € 855,- p.p..  Met €90,- korting op basis van een gedeelde tweepersoonskamer.
  • Inclusief zijn: accommodatie , ontbijt, lunchpakket, drie diners, vijf tarotlessen, vijf themawandelingen door de prachtige natuur.

Kijk ook op Bijzonder Portugal

Nog vragen? Mail naar info@theartofjoy.nl