Sunrise wandelweek Algarve plus

Sunrise wandelweek Algarve plus

Wat is er mooier dan de dag te beginnen met een kleurrijke zonsopgang? Vooral in het na- en vroege voorjaar zijn de sunrises bijzonder door het strijklicht.  Het moment dat de zon opkomt, maar ook de prachtige luchten ervoor en erna zijn adembenemend. Echter we maken ze in Nederland of België niet mee, eenvoudig omdat we nog in dromenland zijn of omdat we op dat uur naar het werk moeten. Voor de matineuze mensen onder ons is dit een geweldige boost vakantie. Als cadeau dat je vijf dagen achtereen vroeg opstaat om je op te laden, is inbegrepen een massage, of een handlees- of tarotconsult. Vroeg aan de wandel; rond 7.00-en  op pad, om daarna nog zeeën van tijd te hebben voor siësta, aan het strand liggen, of stadjes bezoeken.  Een echte Sunrise wandelweek Algarve! Top toch?

Thema- en Stilte wandelingen tijdens Sunrise wandelweek Algarve

Vijf vroege ochtenden een wandeling door de weelderige natuur van de Algarve. De wandelingen zijn van een licht tot gemiddeld niveau: 2,5 uur door diverse landschappen. Dit terwijl je kleurrijke luchten van de ochtendstond kunt aanschouwen, de vogels hun hoogste lied hoort zingen en er verder nog geen mens te bekennen valt.

Wij wandelen gedeeltelijk in stilte met een thema. Uiteindelijk komen we terecht bij een relaxte strandtent of pasteleria waarbij je de verbrande calorieën weer kunt compenseren met lekkernijen en huisgemaakte taarten. Bij de wandelingen vanuit het huisadres zijn er sapjes en fruit voor vertrek en de rest van het ontbijt kan genuttigd worden na de wandeling.

Een keer wandelen we langs het Meia Praia strand, maar ook over geërodeerde kliffen van roodbruine- tot goudgele mergel met prachtige rotsformaties met tussendoor strand.

Ook de ruige westkust staat op de planning, zoals het natuurpark ‘Costa Vicentina’. Als je langs deze kust wandelt waan je je terug in de tijd. Dit komt door de kleurrijke kustplaatsjes gelegen aan een baai, omgeven door woeste rotsformaties. Gedeelten van dit wandelpad zijn uitgeroepen tot ’s werelds mooiste kustroutes, namelijk de Rota Vincentina.

Programma en vergoeding Sunrise wandel + week

  • Deze Sunrise wandelweek Algarve vindt plaats van 18 tot 25 maart 2022
  • Vijf morgens aan de wandel, bij het zwembad liggen, spieren ontspannen en inclusief een massage of consult genieten.
  • Vergoeding van deze wandelweek;  790 euro p.p. en 90 euro korting op basis van een gedeelde tweepersoonskamer. Kijk ook op prijzen groepsweken
  • Inclusief ontbijt,  3 x viergangendiner, lunchpakket
  • Niet inbegrepen: vliegreis.

Mocht je nog vragen hebben, schrijf ons naar info@theartofjoy.nl

Kijk ook bij Bijzonder Reizen