Individueel coaching retreat Algarve

Individueel coaching retreat Algarve

Sta je op een kruispunt van wegen in je leven of in je werk? Of ben je toe aan een time- out? Dan kan een Individueel coaching retreat Algarve je zowel begeleiden als inspireren om weer tot jezelf te komen. Je wordt uitgedaagd nieuwe wegen in te slaan. Immers, een pas op de plaats maken geeft ruimte voor nieuwe inzichten. Bovendien kun je een Individueel coaching retreat Algarve boeken buiten het hoogseizoen.  In het bijzonder gedurende de herfst- en wintermaanden kenmerkt de Algarve zich door een speciale lichtval. Daarom is het rustige seizoen het mooiste moment om licht op je huidige leven of loopbaan te laten schijnen.

Want zelfs in de winter kun je bij aangename temperaturen volop genieten bij B&B Algarve Portugal. Buiten in de zon, op een terras of op het strand. Concluderend: ruimte, rust en afstand van thuis zetten je tijdens jouw Individueel coaching retreat Algarve aan om ware keuzes te maken.

Wat zijn de mogelijkheden tijdens een retreat Algarve?

Kom op je gemak aan. We heten je welkom en nodigen je uit om samen een coachplan op te stellen. Zo ontwerpen we samen een op maat gemaakte retreat, helemaal naar jouw wensen. Ook bepalen we in overleg  welke vormen van coaching het best bij jou passen. Tenslotte checken we of je jouw coachingstraject wilt aanvullen met massage, ademtherapie of yoga. Als je voor een totaalpakket kiest, krijg je korting op individuele sessies.

Wandel coaching en Loopbaancoaching

Jouw coachvraag vormt het uitgangspunt van een wandelcoachsessie of loopbaangesprek. Tijdens een wandelcoachsessie wandelen we samen door de inspirerende natuur van de Algarve. Want wandelen helpt je tot heldere inzichten te komen. Bovendien zet wandelen processen letterlijk en figuurlijk in beweging. Samengevat: mijn coaching zorg ervoor dat jij je bewust wordt van waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Vervolgens werken we samen een concreet plan uit om daar te komen. Dit plan geeft handvatten en nodigt je uit om, eenmaal weer thuis, daadwerkelijk in actie te komen. Ook kun je zelf prachtige wandelingen maken vanuit onze Quinta tijdens je retreat. Als je wilt, kun je als follow up vanuit Nederland ruggenspraak met mij houden via online coaching.

Weldadige Massage en Ademtherapie

Stress die je gedurende het leven oploopt, gaat vaak vastzitten in je lichaam. Hierdoor kunnen er lichamelijke klachten ontstaan, zoals hyperventilatie, rugpijn, RSI of burn-out.  Door middel van een uitgebreide massage kan daar verandering in komen. Want masseur Eus combineert zijn massages met acupressuur en voetreflexologie. Vandaar dat je snel weer goed in je vel zit. Want hoe fijn is het om weer ontspanning in je lichaam te ervaren? Als gevolg hiervan wordt je hoofd weer rustig, je handelen weer spontaner. Bovendien durf je weer meer op je gevoel te vertrouwen. Vervolgens voorziet Eus je van waardevolle adviezen voor een minder stressvol bestaan.

Door goed te ademen krijg je energie. We hebben soms echter de neiging om hoog of oppervlakkig te ademen, waardoor we meer gestrest en vermoeid raken. Naast heldere coaching begeleidt Eus je naar een volledige ademhaling waardoor je oude patronen en pijnen los kunt laten.

Handlezen, ‘de hand als blauwdruk van de ziel’

  • Ben je nieuwsgierig en wil je meer over jezelf weten?
  • Zit je met een uitdaging, ervaar je een probleem en/of wil je inzicht krijgen?
  • Voel je dat je meer potentie hebt dan je naar buiten brengt?

Is het antwoord op één van deze vragen JA, vraag dan een handlezing aan om inzicht te krijgen in je kwaliteiten, talenten, belemmeringen en oude patronen. Want een handleessessie kan een waarachtig keerpunt zijn, een start van verandering en persoonlijke groei.

Tarot lezen, ‘je in de kaarten laten kijken’

Met een tarotlegging kun je inzicht krijgen in een specifieke vraagstelling, zoals:

  • Wat betekent het voor mij, als ik van baan verander?
  • Hoe kan ik meer uit mijn relatie halen?
  • Wat zijn mijn aandachtspunten als ik mijn eigen onderneming start?

Samengevat, belangrijk om te weten

  • Je als eigen ondernemer een retreat op kunt geven als bedrijfsinvestering.
  • Het jouw persoonlijke en unieke retreat is, we maken samen jouw programma op maat, waarbij je naast coaching ook vakantie kunt vieren.
  • Wij erg positieve feedback hebben gekregen van gasten die al een Individueel coaching retreat Algarve hebben gedaan.
  • Je verblijft in een authentieke accommodatie omgeven door natuur en strand, vlakbij strand en stad.

Vragen? Mail naar je coaches Anne en Eus : info@theartofjoy.nl