De huisdieren Joy, Sam Luce en Boris; The Artis of Joy

De huisdieren Joy, Sam Luce en Boris; The Artis of Joy

Bij de persoonlijke sfeer van een B&B horen huisdieren! Dus hebben wij een aantal viervoeters geadopteerd. Onze Artis of Joy bestaat uit de twee gezellige honden Joy, en twee katers: Luce en Boris. The Artis of Joy kom je geregeld tegen in en om onze B&B-Plus.

De huisdieren Joy, Sam, Luce en Boris

Joy en Sam zijn beide echte lieverds, die deel uitmaken van het Joy-team. Zo komen ze je bij aankomst enthousiast tegemoet kwispelen. Daardoor hebben veel gasten Joy en Sam in hun hart gesloten. Zelfs diegenen die aanvankelijk bang waren voor honden.

Luce is een mooie rode kater. Echter is hij niet zo aaibaar door zijn zwerfverleden. Hij is wel dol op Joy. Zo zie je ze regelmatig met elkaar knuffelen. Aan de andere kant is Luce allesbehalve mensenschuw, hij is juist erg nieuwsgierig. Ontmoet vervolgens Boris, die op straat gevonden toen hij slechts 4 weken oud was. Omdat zwarte katten hier moeilijk geadopteerd worden koos ik voor een dacht ik egaal zwarte kater. Echter het blijkt een Maine Coon te zijn. Nog lang niet uitgegroeid. Zo houdt Boris niet alleen van spelen, maar ook van spinnen en praten. Beide katers zul je regelmatig als twee broertjes samen zien.

Onze huisdieren mogen wel in de gemeenschappelijke ruimte komen, maar de gastenverblijven zijn verboden terrein voor hen. Bovendien krijgen ze speciaal uitgebalanceerd voer van de dierenarts. We vragen je daarom vriendelijk hen niet te voeren, zodat zij zich niet ontwikkelen tot ‘schooiers’.

Friends of Canil de Portimao

Omdat wij begaan zijn met de benarde positie van zwerfdieren in Portugal, hebben wij Joy, Luce en Billy geadopteerd uit het asiel in Portimao. Ieder jaar doneren we onze groene fooienpot aan het asiel van Friends of Canil de Portimao. Deze organisatie weet per jaar 450 straathonden en -katten een goed tehuis te bezorgen. Verder is er een blauwe donatiepot voor de straatkatten van de haven in Lagos, ten behoeve van sterilisaties en voedsel. En er is een rode pot voor onze helden; de brandweermannen en – vrouwen van Lagos.

Donaties zijn van harte welkom. Kies één van deze drie potten en bepaal zelf aan welk doel jouw eventuele blijk van waardering ten goede komt.