Coaching via Astrologie Algarve

Coaching via Astrologie Algarve

Wanneer vragen cliënten mij voor uitleg van hun horoscoop? Voor coaching via Astrologie Algarve? Bijvoorbeeld als zij inzicht willen hebben in hun gedrag en handelen. Waarom zij de dingen doen, zoals zij die doen. Of omdat zij willen weten wat hun unieke talenten en kwaliteiten zijn. Vaak zijn zij ook benieuwd naar belemmeringen en valkuilen.

Wat is het verschil tussen een geboortehoroscoop en een jaarhoroscoop? Ten eerste krijg je bij een geboortehoroscoop een persoonlijkheidsanalyse. Terwijl de jaarhoroscoop meer een weergave geeft van de belangrijkste tendensen van een specifiek jaar.

Astrologie Algarve; jouw geboorte horoscoop

Bij een geboortehoroscoop geeft de onderlinge verhouding van zon, maan en de stand van de planeten jouw eigen dynamiek in patronen weer. Astrologie Algarve belicht jouw unieke ik, jouw authenticiteit. Zelfs als dit soms indruist tegen wat anderen van je verwachten. Ook legt Astrologie Algarve de focus op levens- en leer doelen. Zo heeft de uitleg van een horoscoop al bij veel cliënten een ‘aha-erlebnis’ te weeg gebracht.

Astrologie Algarve: jouw authentieke horoscoop

Om jouw geboortehoroscoop of transits te berekenen heb ik inzage in jouw geboorteregister nodig. Zo achterhaal ik jouw geboortetijd, – jaar en -plaats. Met deze informatie ga ik jouw horoscoop uitgebreid bestuderen. Daarnaast schrijf ik mijn bevindingen stelselmatig op in een uitgebreid document van ongeveer dertig pagina’s. Zodat je het in je eigen tijd nog eens kunt nalezen.

The art of Joy Monchique Red moon

Astrologie Algarve; jouw jaar horoscoop

Wil je meer weten over jouw huidige levensthema’s gedurende een jaar? Vraag dan een jaarhoroscoop aan. Door middel van de belangrijkste transits van jouw geboortehoroscoop maak ik een jaarhoroscoop voor je. Deze hoeft niet te beginnen in januari.

Zowel jouw geboortehoroscoop als jaarhoroscoop schrijf ik volledig uit. Je krijgt dan een uitvoerig document van ongeveer 30 pagina’s via email toe gestuurd. Astrologie Algarve heeft zich in de loop van de tijd ontwikkeld tot een krachtige richtingaanwijzer voor alle mogelijke levensvragen en -situaties.

 Belangrijk om te weten;

  • De vergoeding voor een geschreven horoscoop is € 62,50, inclusief btw. Deze stuur ik per email.
  • De vergoeding voor een geschreven horoscoop, met reading van anderhalf uur is € 150,-  inclusief btw. Dit kan zowel live in de Algarve als online. Het gesprek wordt opgenomen zodat je het terug kunt luisteren
  • Een geschreven horoscoop is een uniek verjaardagscadeau!

 Vragen? Mail naar je coach Anne info@theartofjoy.nl