B&B kamers Algarve bij The Art of Joy

B&B kamers Algarve bij The Art of Joy

Geen tijd om te lezen, beleef onze sfeer in de The Art of Joy film. Of lees verder wat je bij onze B&B kamers Algarve kunt verwachten.

Het is genieten van stilte en rust in de B&B kamers Algarve. Gesteld dat het strand Meia Praia en stad Lagos vlakbij zijn. Want The Art of Joy (TAOJ) combineert Rust & Reuring. Ter illustratie; Alle B&B kamers Algarve bevinden zich op de begane grond. Via openslaande deuren bereik je een privé-terras, waar je de wind hoort ruisen door de hoge dennen die de B&B omheinen.  Dus een groene oase van rust die in de zomer zowel voor schaduw als voor verkoeling zorgt. De B&B kamers Algarve zijn van alle gemakken voorzien en hebben ieder een eigen stijl. Iedere kamer beschikt bovendien over een eigen douche en toilet ensuite. Er zijn drie tweepersoonskamers en een vierpersoonskamers met twee aparte slaapgedeelten met beide een eigen ingang en van elkaar gescheiden door een muur en een deur. Echter men deelt de badkamer.

Het ontbijt inclusief bij onze B&B Kamers algarve

Onze ontbijttafel is iedere ochtend een feest. Met heel veel keuze.  Want het ontbijt bestaat uit verse vruchten en versgeperst vruchtensap, Griekse Yoghurt en muesli, verse broodjes en zelfgebakken volkoren brood. Daarnaast serveren we kaas uit de streek, fijne vleeswaren, verschillende confituren en gebakken of gekookte eieren. Bovendien kies je bij B&B aan Zee Algarve jouw favoriete koffie. Bijvoorbeeld: espresso, regular, latte, cappuccino of soyachino die wij met liefde voor je maken. Voor de theeliefhebbers hebben we een grote mand royaal gevuld met diverse soorten (kruiden)thee.

B&B kamers Algarve

 

Aangename B&B kamers Algarve Lagos

De B&B kamers Algarve Lagos zijn voorzien van comfortabele boxspring bedden voor een heerlijke nachtrust. Om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, beschikken de B&B kamers Algarve over koffie- en thee faciliteiten. Er is een grote koelkast in de buitenkeuken met je eigen vak die bij jouw kamer hoort. Zo is het nog eens fijn wakker worden: je stapt via de openslaande deuren zo je terras op om te genieten van je eerste kopje koffie. Naast je eigen terras zijn er verspreid over het landgoed verschillende terrassen en stilteplekjes met comfortabel tuinmeubilair.

Gemeenschappelijke ruimten, zwembad en tennisveld

Een wat koelere dag is een uitgelezen kans om te ontspannen met een boek of tijdschrift bij de open haard in de gezellige gemeenschappelijke ruimte. Of je doet even wat werk aan de grote tafel in de aansluitende dinerhoek. Weet dat wij een snelle internet verbinding hebben op alle kamers via glasvezel. In B&B aan Zee Algarve kun je ook gebruikmaken van de buitenkeuken.

 

Tenslotte; wat onze B&B zo uniek maakt is de serene sfeer van Casa Sophia. Deze rust koesteren wij voor onze gasten. Daarom hanteren wij een minimum verblijf van vijf nachten (hieruit volgen minder wisselingen). Bovendien zijn kinderen welkom vanaf 16 jaar.

Benieuwd naar onze tarieven? Deze vind je hier!

The Art of Joy kent veel ‘plussen’.

Er is nog een reden waarvoor The Art of Joy een plus verdiend. Namelijk de faciliteiten waar je van kunt genieten
zonder bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld:

  • Wifi
  • Schoonmaak doch om de drie dagen
  • Bedlinnen, (bad) handdoeken, badjas, theedoek en vaatdoek
  • Zo ook strandhanddoeken
  • Onbeperkt gebruik van zowel zwembad als tennisveld. Met de bedoeling de rust te bewaren tussen 20.00 en 7.00
  • Iedere dag een zeer uitgebreid en bovendien ook een gezond ontbijt
  • Mogelijkheid tot koken in de buiten keuken.
  • Cappuccino, espresso, koffie en thee te verkrijgen zowel in je eigen kamer als in de gemeenschappelijke keuken
  • Om de rust te waarborgen zijn kinderen welkom vanaf 16 jaar
  • En tenslotte: ook alle JOY is bij de prijs inbegrepen!

Heb je vragen? Stel ze gerust via info@theartofjoy.nl

Kijk ook op Bed and breakfast Portugal – Gastvrij Portugal