B&B met tennisveld Algarve

B&B met tennisveld Algarve

In de groene oase van Quinta Sophia is het heerlijk ontspannen. Het aantrekkelijke klimaat nodigt uit een fijn plekje te zoeken in onze tuin. Zelfs in de herfst of winter. Maar ook op een wat koudere dag is het heerlijk toeven in je kamer of in de gemeenschappelijke ruimte bij de open haard. The Art of Joy B&B met tennisveld Algarve biedt daarnaast veel faciliteiten voor sportievelingen: een eigen zwembad en een eigen tennisveld. De mooiste golfbaan van Portugal, Palmares, ligt op slechts een steenworp afstand. Een baantje trekken, een balletje slaan, het kan hier allemaal.

B&B met tennisveld Algarve

Let wel! Deze extra faciliteiten; zoals het gebruik van het zwembad en tennisveld zijn in de kamerprijs inbegrepen.  Zo voorzien wij je ook kosteloos handdoeken die je nodig hebt voor bij het zwembad of aan het tennisveld.  Onze B&B met tennisveld Algarve geeft zelfs de mogelijkheid om samen met vrienden, of andere gasten te dubbelen. Immers de afmeting van het tennisveld is 24 bij 11 meter.

Strand en Stad

Op je slippers wandel je binnen 5 minuten(!) naar het goudgele strand van Meia Praia. Voor een verfrissende duik in de Atlantische Oceaan, een eindeloze strandwandeling of een koel drankje bij een leuke strandtent! Onze B&B aan Zee Algarve ligt ook op slechts 2 kilometer van de hippe historische stad Lagos. Een kleine wandeling brengt je naar dit mooie stadje met veel historie, cultuur, winkeltjes, ijs- en koffietentjes en restaurants met uiteenlopende keukens. Wat vind jij leuk? Het valt vast te beleven in Lagos!

Artistiek huis met Iberische invloeden

Je kunt echt merken dat het huis ontworpen is door een artistiek iemand, zoals de voormalige bewoonster, de bekende schrijfster Sophia de Mello. Nu is Quinta Sophia een B&B en thuishaven voor ontmoeting, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Met veel joy! De casa heeft verschillende niveaus en kent Zuid-Amerikaanse invloeden. De B&B doet een beetje denken aan het beroemde huis van kunstschilderes Frida Kalho in Mexico Stad. Hoewel ons huis wit geschilderd is, heeft het dezelfde groene luiken en die speciale sfeer. Casa Sophia past goed bij de artistieke vibe die de stad Lagos omringt. In het gebied Meia Praia wonen en leven ook hedentendage nog veel kunstenaars. Zij exposeren er regelmatig.

Diverse terrassen en stille schaduwplekken.

De B&B is omgeven door terrassen op verschillende hoogten. Dit doet speels en knus aan. Er zijn ook een aantal overdekte stilteplekken, chill corners en twee cabana’s waar jij je terug kunt trekken. Zelfs als het eens regent. Dit weidse landgoed met een afmeting van 6.000 vierkante meter is twee(!) keer ommuurd. Dat valt niet meteen op, maar een veilig gevoel geeft het wel. De intieme sfeer wordt mede bepaald door lommerrijke dennen en palmen die het landgoed omzomen.

Kortom: na een actief dagje strand, golfen, stad of wandelen keer je terug naar de volledige rust van onze groene hideaway!

Nog vragen? Schrijf naar info@theartofjoy.nl

Kijk ook op Bed and breakfast Portugal – Gastvrij Portugal