Appartementen Algarve met panorama

Appartementen Algarve met panorama

De appartementen Algarve bevinden zich op de begane grond. Bijgevolg hebben zij hun eigen terras. Bovendien  bieden de Appartementen Algarve een indrukwekkend uitzicht op de tuin, het zwembad en de kust. Ze zijn niet alleen praktisch ingericht maar stralen ook een warme sfeer uit. Ter illustratie; de Appartementen Algarve zijn geoutilleerd met een woonkamer, slaapkamer en badkamer. Vervolgens heeft de woonkamer een luxe zit-slaapbank. Vandaar dat je er met meer dan twee personen kunt verblijven.

Appartementen Algarve met kitchenette

Anders dan in de B & B kamers Algarve, heb je in de Appartementen Algarve een eigen keukentje. Ook wel een kitchenette genoemd. Daar tref je o.a. een koelkast, twee inductieplaten, een espresso apparaat en een magnetron aan. De slaapkamers zijn uiterst comfortabel. Dit in het bijzonder door onze nieuwe boxspringbedden. Met de bedoeling de rustige sfeer in de Casa te behouden hanteren wij een minimum verblijf van zes nachten. Bijgevolg zijn kinderen zijn welkom vanaf veertien jaar. Tenslotte vind je de tarieven hier

Onze kosteloze diensten samengevat

  • Het gebruik van Wifi
  • Aangename temperaturen door ten eerste de CV (namelijk op groene energie). Ten tweede door het gebruik van een gezellige houtkachel.
  • Schoonmaak, weliswaar om de drie dagen
  • Bedlinnen, (bad) handdoeken, badjas, theedoek en vaatdoek
  • Onbeperkt gebruik van zwembad als ook de jacuzzi
  • Weliswaar is het eerste ontbijt na aankomst inclusief maar daarna exclusief.
    Echter je kunt een dag van te voren het ontbijt bestellen voor 10 euro p.p.

Heb je vragen? Dit is ons mailadres info@theartofjoy.nl

Kijk ook op Bed and breakfast Portugal – Gastvrij Portugal