Meld je aan voor onze nieuwsbrief

The Art of Joy, in de Algarve, Portugal - Rust, wandelen en meer...

 

Beleef The Art of Joy!

Vier het leven op een paradijselijke plaats in de Portugese Algarve. Geniet van de overweldigende natuur, de diverse landschappen, de pittoreske plaatsjes, de vergezichten en het overheerlijke eten. En onthaast en relax in de stilte die onze ecologische bed & breakfast u biedt. Bij The Art of Joy is het iedere dag een feest en u bent uitgenodigd!

The Art of Joy is in 2014 door Zoover uitgeroepen tot 2de bed & breakfast in Portugal.
Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Accommodatie

Comfortabele ruime accommodatie met oceanview en luxe boxspringbedden: 3 x 2 persoonskamer,
1 x 4 persoonskamer en 2 appartementen. Kosteloos gebruik van jacuzzi met adembenemend uitzicht. Onze Casa Rosa Branca is uitermate geschikt voor een sabbatical verblijf en als inspiratiebron voor schrijvers. U kunt hier bij ons verblijven zonder u in te schrijven voor andere activiteiten.
 
Wandelen en Themaweken

Wandelen ( met eigenaresse als gids), uitgebreid assortiment uitgezette GPS wandelingen, Wandelvakantie, routebeschrijvingen van wandelingen, Wandelen Yoga en op Ademkomenweek, Tarotwandelweek , wandelcoaching en all-inclusive Wandelweken.

Consulten

Individuele consulten misschien alternatief maar met een zeer praktische en concrete benadering: o.a. Wandelcoaching, Massage/Reiki, Handleesconsult, Tarot consult, Levensloopbaantraject, Personal Coaching en Stressmanagement en supervisie .

 

 

 

 

Bekend door paradijselijke ligging en magistrale uitzichten!

Onze Casa, gelegen in een beschermd Natuurpark in het zuiden van Portugal, is een uitvalsbasis voor mooie en afwisselende wandelingen en excursies. Binnen een half uur rijdt u naar de Zuidkust met indrukwekkende rotsformaties of naar de uitermate stille stranden en ruige kliffen aan de Westkust; de Costa Vicentina! Voor de natuur- en vogelliefhebbers en fotografen zijn er afwisselende natuurparken in onze omgeving. Een bezoek aan pittoreske dorpjes zoals het dicht bijzijnde Monchique, het kuurdorp Caldas de Monchique en Silves zijn ook zeker de moeite waard. U kunt onze activiteiten in dit prachtige gebied ook volgen op Facebook

1 keer in de week met minimum 6 gasten wordt het veel geprezen 4 gangen diner geserveerd en verder zijn er een tiental restaurantjes in de buurt waarvan 2 op 1 km afstand.

Om onze uitstraling als retraite- en inspiratieplek te waarborgen zijn kinderen welkom vanaf 14 jaar. Honden zijn niet toegestaan. Van 28 december tot 1 maart 2015 zijn wij gesloten i.v.m. onderhoudswerkzaamheden en alleen open voor de kerstwandelweek.

  • Copyright 2014 The art of joy
  • |
  • Links