Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Casa Rosa Branca Gastenboek

Naam:
E-mail: (optioneel)
Bericht

Berichten 1 tot en met 5 van de 150
Geplaatst door Hugo Biersma24 oktober 2014

Prachtige vakantieplek voor totale ontspanning. Bijzonder, je voelt je bij Annelies en Eus meteen welkom en thuis als bij vrienden. Elke morgen wakker worden met dat prachtige uitzicht over de oceaan. Fijne ruime en ook aangenaam warme kamers. Bijzonder mooie omgeving. Goede tips voor excursies en wandelingen. De stilte daar, je hoort geen verkeer of vliegtuigen. Als we weer ontspanning en rust nodig hebben dan weten we jullie te vinden!

Geplaatst door Barbara Deckers11 oktober 2014

Samen met een vriendin voor de derde keer op ons favoriete vakantie adres. Als je van puur natuur, wandelingen, huiselijke sfeer, rust en humor houdt, zou ik hier heen gaan! De eigenaren zijn goedlachse mensen met een groot hart. De locatie is al veel over gezegd maar is adembenemend. Zij zijn ook sinds dit jaar helemaal Eco daar houden wij van; duurzaamheid in alle opzichten!

Geplaatst door Thalita en Luc24 september 2014

Nooit eerder zijn we een accommodatie tegengekomen met deze liefdevolle sfeer en tegelijkertijd de klasse van een uitmuntend wellness resort! Elke dag kun je indien je wenst goede reis- en wandeltips krijgen. Alles wordt op jouw wensen en mogelijkheden afgestemd. Je moet niks, je kunt alles! De extra sessies met Annelies en Eugène zijn een aanrader voor ontspanning en inspiratie. Het gezamelijke diner was onwijs gezellig en verrukkelijk! Wij zijn weer opgeladen en komen absoluut nog een keer terug! Wat een fantastische plek!

Geplaatst door Gerard en Gerrit zoethorst26 augustus 2014

"Het leven is er goed."

Geplaatst door nellie wijnberg30 juni 2014

geweldige mooie plek, heerlijk terras met prachtig uitzicht en een verrukkelijk zwembad, bedankt voor de gastvrije ontvangst en de lekkere cappucino´s, en als het zo mag zijn, tot wederziens!

  • Copyright 2014 The art of joy
  • |
  • Links