Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Casa Rosa Branca Gastenboek

Naam:
E-mail: (optioneel)
Bericht

Berichten 1 tot en met 5 van de 147
Geplaatst door Gerard en Gerrit zoethorst26 augustus 2014

"Het leven is er goed."

Geplaatst door nellie wijnberg30 juni 2014

geweldige mooie plek, heerlijk terras met prachtig uitzicht en een verrukkelijk zwembad, bedankt voor de gastvrije ontvangst en de lekkere cappucino´s, en als het zo mag zijn, tot wederziens!

Geplaatst door Anja Zegveld23 juni 2014

Al vier keer geweest op deze paradijselijke locatie. Bij twee gastvrije mensen: Eugene (Eus) en Annelies. The Art of Joy ligt in een bosrijke omgeving met een fantastisch uitzicht over de vallei naar de kust. In de prachtige tuin ligt het zwembad met zonneterrassen. Een heerlijke jacuzzi, waar je ’s avonds met een wijntje van de prachtige sterrenhemel kan genieten! Het is een heerlijke plek om te ontspannen en op te laden. Je kunt er mooie wandelingen maken. Annelies weet alles te vertellen over de vele wandelroutes. Door de kurkeiken bossen, langs watertjes, naar de berg Foia. Met onderweg de heerlijke geuren van eucalyptus, fruit en kruiden. ’s Morgen heerlijk uitgerust wakker worden en dan de geur van door Eus versgebakken broodjes. Verwend worden met een uitgebreid ontbijt. Daarna heerlijk doen waar je zin in hebt. Wandelen, naar de kust, de gezellige dorpjes. Of heerlijk op de berg relaxen en genieten!!
Kortom een wereldplek, een geweldige locatie bij twee fantastische mensen!!

Geplaatst door Arnoud Koers24 april 2014

Van 29 maart 2014 tot 5 april 2014 mocht ik bij The art of Joy verblijven. Ik had het met het weer wat minder getroffen. Maar ben uiteindelijk innerlijk verwarmd weer huiswaarts gekeerd.
De accommodatie is prachtig en met liefde en aandacht ingericht. Met heerlijke weidse vergezichten. Met een prachtig appartement, waar het s`avonds bij koude heerlijk bij de open haard toeven was. Met uitgebreid ontbijt en een overweldigend diner op één van de dagen.
Belangrijker dan het materiële was voor mij het immateriële. Rust vinden, aandacht krijgen zonder opdringerig te worden. De haard vast voor je aanzetten als jij in de Jacuzzi ligt, het capuchinootje s`ochtends, vette lach en gevoel voor humor. Naast liefde voor elkaar hebben Eus en Annelies vooral liefde voor hun gasten.
Qua weer een koude week, maar zoooo hartverwarmend.

Geplaatst door Hans de Groot14 november 2013

Alles is al geschreven maar dit is de beste vakantieplek, qua ligging, qua warme gastvrijheid, informatieverstrekking en overheerlijk eten. In de kamers is overal aan gedacht, je kunt je eigen koffie en thee zetten, muziek draaien, flessenopener, koelkast etc. Wij mochten zelfs gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken. De omgeving is werkelijk adembenemend en zo gevarieerd, bergen, bos, weidse weilanden, woeste westkust en kalkachtige zuidkust. Zoveel (wandel)suggesties, we hebben lang nog niet alles gezien! We kwamen 6 andere gasten tegen die al meer dan 3 keer hier waren geweest, we gaan deze trend volgen! Ze blijven hier renoveren, dit jaar een ecologisch cv systeem, hoorden we. Annelies en Eus, dank jullie wel, keep up the good work!!!

  • Copyright 2014 The art of joy
  • |
  • Links