Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Casa Rosa Branca Gastenboek

Naam:
E-mail: (optioneel)
Bericht

Berichten 1 tot en met 5 van de 143
Geplaatst door Hans de Groot14 november 2013

Alles is al geschreven maar dit is de beste vakantieplek, qua ligging, qua warme gastvrijheid, informatieverstrekking en overheerlijk eten. In de kamers is overal aan gedacht, je kunt je eigen koffie en thee zetten, muziek draaien, flessenopener, koelkast etc. Wij mochten zelfs gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken. De omgeving is werkelijk adembenemend en zo gevarieerd, bergen, bos, weidse weilanden, woeste westkust en kalkachtige zuidkust. Zoveel (wandel)suggesties, we hebben lang nog niet alles gezien! We kwamen 6 andere gasten tegen die al meer dan 3 keer hier waren geweest, we gaan deze trend volgen! Ze blijven hier renoveren, dit jaar een ecologisch cv systeem, hoorden we. Annelies en Eus, dank jullie wel, keep up the good work!!!

Geplaatst door Wijnand16 oktober 2013

Goedendag!
The Art Of Joy heb ik nu voor de 11e keer mogen bezoeken. Wat valt er dan nog over te schrijven, zou je zeggen? Laat ik dan eens iets schrijven over een terugkerende ervaring. Elke keer als ik terugvlieg naar Nederland neem ik een stuk joy mee; een brok levensvreugde die ik in deze B&B heb mogen beleven. Dat draag ik thuis nog lang met me mee. En als het werk dan weer start, ervaar ik de relativiteit van alles, lach ik veelvuldig en geniet ik óók in het stadse Rotterdam meer van de mooie dingen in het leven. Het is daarom zo fijn om telkens terug te komen in The Art of Joy; je weet dat je batterij weer oplaadt op deze bijzondere plek hoog boven de zee!
Graag tot de volgende keer, Annelies en Eugène!
Wijnand.

Geplaatst door friends canil Portimao08 september 2013

Lieve Annelies en Eugene,
Voor alle gasten ,wij zijn een rehoming organisatie voor de asiel en straathonden in Portugal, speciaal voor de stad Portimão, 1 van de armste steden.

Langs deze weg willen wij de eigenaren heel erg bedanken, zomaar kwamen ze langs bij onze organisatie in Portimão, via via hadden ze van ons gehoord, en wilden het met eigen ogen zien stelletje gekke nederlandse vrouwen, die hier met honden en katten bezig zijn om een kans op een beter leven te bieden.
heel leuk bezoek geweest, en hoe groot was onze verbazing dat ze een envelop met de fooien uit hun B&B achterlieten bij ons.
DEze mensen zijn niet alleen ondernemers maar ook mensen met het hart op de goede plaats.
Jullie zijn TOP.
We gaan maandag voer kopen ,de bodem was in zicht, dus kon niet op een beter tijdstip.
Heel veel pootjes ,likjes, kopjes van onze honden en katten
en een groot bedankje van ons team vrijwilligers

Geplaatst door Brigitte de Wit en Stefano Ortelli07 augustus 2013

Goedemorgen Annelies en Eugène
We zitten nu alweer een paar dagen in het volgende logeeradres, maar dit is een ander verhaal. De omgeving is prachtig!!! Maar de gastvrijheid en de liefde waarmee jullie de gasten tegemoet treden is er niet . En wat is belangrijk in het leven!
Heel veel dank ook namens Flora!, Wij hebben genoten.
Warme hartegroet Stefano en Brigitte.

Geplaatst door Rolf en Bernadette de Wit04 augustus 2013

Eugene en Annelies: gastheer/gastvrouw op en top. Wederom, want wij waren voor de 2e keer in The Art of Joy. En opnieuw genoten wij van de rust, de omgeving en de prima verzorgde appartementen. Monchique is prima uitvalbasis voor uitstapjes naar de kust. Een dolfijnentour vanuit Portimao is zeer aan te bevelen. Wij hadden het geluk om een hele groep dolfijnen te mogen spotten,

Annelies en Eugene, dank voor het verblijf en de persoonlijke aandacht.

Rolf en Bernadette de Wit
Hilversum

  • Copyright 2014 The art of joy
  • |
  • Links