Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Casa Rosa Branca Gastenboek

Naam:
E-mail: (optioneel)
Bericht

Berichten 1 tot en met 5 van de 152
Geplaatst door Gaby Minnema14 november 2014

Op doorreis door Portugal, was dit veruit het fijnste verblijf. Zelf werkzaam in dienstverlening te optimaliseren krijgen de gastvrouw en gast heer een tien. De warme ontvangst met cappuccino en taart, wel gemeende interesse naar onze reis en naar wie wij zijn.
De vreugde die ze uitstralen is aanstekelijk. Ze trekken sociale interessante gasten aan waar wij al snel mee in contact kwamen Het uitzicht en de ligging van deze accommodatie is al genoeg om tevreden te verblijven, helemaal als je deze geniet vanuit hun jacuzzi. Neem dan de ruime kamers waar in alles gedacht is zodat je er thuis voelt. Heerlijke bedden, een overdadig ontbijt zodat we tijdens de wel beschreven wandelroute geen trek meer hadden. De omgeving is prachtig en groen. Als klap op de vuurpijl hebben wij het wat ze noemen het event copi-Eus diner mee gemaakt, naast heel lekker en divers eten, errg gezellig. Ook wij komen terug.

Geplaatst door Marieke en Peter26 oktober 2014

We kwamen hier op de bonnefooi aan en hebben ons verblijf van 3 dagen naar een week verlengd. Hartelijke ontvangst. Ruime warme kamer, dat vind je niet vaak in Portugal. Bovendien prachtig uitzicht vanaf onze kamer richting oceaan. Aan alles is gedacht, nespresso apparaat, waterboiler, muziek, shampoo & douche gel, haardroger, bureau en goede Wifi verbinding. Heerlijk ontbijt met een hoog gehalte aan gezelligheid samen met Annelies en Eugene en andere gasten, dit werd voortgezet tijdens het bourgondische diner. We zijn fervente wandelaars en kregen geweldige routebeschrijvingen . Ze zochten elke dag een ander gebied op waar je kans had op het mooiste weer. Een onvergetelijke ervaring en geweldige vakantieplek

Geplaatst door Hugo Biersma24 oktober 2014

Prachtige vakantieplek voor totale ontspanning. Bijzonder, je voelt je bij Annelies en Eus meteen welkom en thuis als bij vrienden. Elke morgen wakker worden met dat prachtige uitzicht over de oceaan. Fijne ruime en ook aangenaam warme kamers. Bijzonder mooie omgeving. Goede tips voor excursies en wandelingen. De stilte daar, je hoort geen verkeer of vliegtuigen. Als we weer ontspanning en rust nodig hebben dan weten we jullie te vinden!

Geplaatst door Barbara Deckers11 oktober 2014

Samen met een vriendin voor de derde keer op ons favoriete vakantie adres. Als je van puur natuur, wandelingen, huiselijke sfeer, rust en humor houdt, zou ik hier heen gaan! De eigenaren zijn goedlachse mensen met een groot hart. De locatie is al veel over gezegd maar is adembenemend. Zij zijn ook sinds dit jaar helemaal Eco daar houden wij van; duurzaamheid in alle opzichten!

Geplaatst door Thalita en Luc24 september 2014

Nooit eerder zijn we een accommodatie tegengekomen met deze liefdevolle sfeer en tegelijkertijd de klasse van een uitmuntend wellness resort! Elke dag kun je indien je wenst goede reis- en wandeltips krijgen. Alles wordt op jouw wensen en mogelijkheden afgestemd. Je moet niks, je kunt alles! De extra sessies met Annelies en Eugène zijn een aanrader voor ontspanning en inspiratie. Het gezamelijke diner was onwijs gezellig en verrukkelijk! Wij zijn weer opgeladen en komen absoluut nog een keer terug! Wat een fantastische plek!

  • Copyright 2014 The art of joy
  • |
  • Links