Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Casa Rosa Branca Gastenboek

Naam:
E-mail: (optioneel)
Bericht

Berichten 1 tot en met 5 van de 149
Geplaatst door Barbara Deckers11 oktober 2014

Samen met een vriendin voor de derde keer op ons favoriete vakantie adres. Als je van puur natuur, wandelingen, huiselijke sfeer, rust en humor houdt, zou ik hier heen gaan! De eigenaren zijn goedlachse mensen met een groot hart. De locatie is al veel over gezegd maar is adembenemend. Zij zijn ook sinds dit jaar helemaal Eco daar houden wij van; duurzaamheid in alle opzichten!

Geplaatst door Thalita en Luc24 september 2014

Nooit eerder zijn we een accommodatie tegengekomen met deze liefdevolle sfeer en tegelijkertijd de klasse van een uitmuntend wellness resort! Elke dag kun je indien je wenst goede reis- en wandeltips krijgen. Alles wordt op jouw wensen en mogelijkheden afgestemd. Je moet niks, je kunt alles! De extra sessies met Annelies en Eugène zijn een aanrader voor ontspanning en inspiratie. Het gezamelijke diner was onwijs gezellig en verrukkelijk! Wij zijn weer opgeladen en komen absoluut nog een keer terug! Wat een fantastische plek!

Geplaatst door Gerard en Gerrit zoethorst26 augustus 2014

"Het leven is er goed."

Geplaatst door nellie wijnberg30 juni 2014

geweldige mooie plek, heerlijk terras met prachtig uitzicht en een verrukkelijk zwembad, bedankt voor de gastvrije ontvangst en de lekkere cappucino´s, en als het zo mag zijn, tot wederziens!

Geplaatst door Anja Zegveld23 juni 2014

Al vier keer geweest op deze paradijselijke locatie. Bij twee gastvrije mensen: Eugene (Eus) en Annelies. The Art of Joy ligt in een bosrijke omgeving met een fantastisch uitzicht over de vallei naar de kust. In de prachtige tuin ligt het zwembad met zonneterrassen. Een heerlijke jacuzzi, waar je ’s avonds met een wijntje van de prachtige sterrenhemel kan genieten! Het is een heerlijke plek om te ontspannen en op te laden. Je kunt er mooie wandelingen maken. Annelies weet alles te vertellen over de vele wandelroutes. Door de kurkeiken bossen, langs watertjes, naar de berg Foia. Met onderweg de heerlijke geuren van eucalyptus, fruit en kruiden. ’s Morgen heerlijk uitgerust wakker worden en dan de geur van door Eus versgebakken broodjes. Verwend worden met een uitgebreid ontbijt. Daarna heerlijk doen waar je zin in hebt. Wandelen, naar de kust, de gezellige dorpjes. Of heerlijk op de berg relaxen en genieten!!
Kortom een wereldplek, een geweldige locatie bij twee fantastische mensen!!

  • Copyright 2014 The art of joy
  • |
  • Links